Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem unalmas már, hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem unalmas már, hogy az incel szűz fiúk mindenért a nőket okolják, amikor meg van az a réteg a nők között is, akik ha fejre állnának se jön össze nekik semmi?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy elutasítják a nőket is, ráadásul a Facebook és az internet világa mindakét nemnél jócskán felemelte az elvárásokat....

2020. ápr. 20. 23:02
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
77%

Én éppen ma kaptam meg egy férfi ismerősömtől, hogy a nőknek mennyire könnyű minden. Mennyire könnyű az ismerkedés stb.

Aha, valóban az. Pláne ha vagy olyan szerencsétlen (nőként), hogy 10 férfi közül is azt választod, aki úgy kihasznál majd mint a fene. (Nem a pénzes, kigyúrt pasikra kell gondolni.)

2020. ápr. 20. 23:08
 2/32 anonim ***** válasza:
19%
Volt olyan amikor kényszeredetten rámosolyogtam a bnőjére.Az meg készpénznek vette.2es csaj a 7es mellett..Kísértem haza a jócsajt és kérdezte mi van a baránőjével mert tejesem rám volt állva.
2020. ápr. 20. 23:10
 3/32 anonim ***** válasza:
53%
A csúnya fiúk beérnék a csúnya lányokkal is, de a csúnya lányok a világért sem adják lejjebb az igényeiket.
2020. ápr. 20. 23:15
 4/32 A kérdező kommentje:
Volt egy csaj ismerősöm, aki tök átlagos volt, nulla udvarlója volt igy. Aztán tok fajin csaj lett, lefogyott, smink stb és így még a 1-10-ig volt mindenféle udvarlója. Szóval azért az átlagos pasik se az átlagos lányokra buknak
2020. ápr. 20. 23:15
 5/32 A kérdező kommentje:
Nem igaz! A csúnya fiúk is szép lányokat keresik. Ha nincs szép akkor sírnak, hogy miért nem elég jók.
2020. ápr. 20. 23:16
 6/32 A kérdező kommentje:
Sőt akárhány 120-150 kilós pasival beszélek, mindegyik azt mondja, hogy max 55 kg lehet egy nő és meg oltogatjak is a 80-90 kilós nőket, hogy le kéne fogyniuk
2020. ápr. 20. 23:18
 7/32 anonim ***** válasza:

5

Én máshogy tapasztaltam.

2020. ápr. 20. 23:18
 8/32 anonim ***** válasza:
87%
Én 115 kilósan udvaroltam egy 120 kilós csajnak, de természetesen nem értem célba nála. Inkább összejött egy vékony nős faszival, akinek csak arra kellett, hogy alkalomadtán megtömje.
2020. ápr. 20. 23:20
 9/32 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam, hogy a kövér nők szentek, hanem hogy ne legyenek alszentek a férfiak!
2020. ápr. 20. 23:22
 10/32 anonim ***** válasza:
46%
Hát bizony nem szentek, és akkor még finom voltam.
2020. ápr. 20. 23:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!