Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem unalmas már, hogy az incel szűz fiúk mindenért a nőket okolják, amikor meg van az a réteg a nők között is, akik ha fejre állnának se jön össze nekik semmi?
#19 vagyok. Egyet értek ezzel, hogy a többség nem ilyen. Nekem sincs ilyen gondom, mégis 27 éves koromban még szűz vagyok. De ennek az oka bennem keresendő. Nem tartom magam incelnek, mert valóban van oka annak, hogy olyan vagyok amilyen de ez ellen én nem tudtam tenni és nem azért mert a világ összeesküdött ellenem.
A többség azt mondja azért szüzek mert ilyenek és olyanok a férfiak meg a nők. Sok szegény, csúnya, kövér férfi él párkapcsolatban. Miért van az, hogy az egyiknek sikerül a másiknak pedig nem? Az ok szerintem itt a tettekben illetve azok hiányában nyilvánul meg.
17
Van bizony, és a fellegekben jár. Mondjuk én ilyen tuskóval akkor sem jönnék össze, ha külsőre maga lenne a színtiszta tökéletesség.
"Volt egy csaj ismerősöm, aki tök átlagos volt, nulla udvarlója volt igy. Aztán tok fajin csaj lett, lefogyott"
Hopp, itt van a hiba. Kövér =/= átlagos.
Egyébként, én kövér lánytól hallottam olyat, hogy "nem kell senkinek". Aztán kiderült, hogy négy pasi is járna vele egyszerre, de az egyik a főnöke, a másik házas, a harmadik túl messze van, a negyedik csak szexkapcsolatot akarna...jah...? Akkor nem arról van szó, hogy senkinek nem kell.
Többek közt engem is visszautasított, úgy, hogy kategóriákkal voltam vonzóbb megjelenésű a saját nememben, mint ő nőként.
Szóval egy lánynak akkor nincs pasija, ha 1) eleve nem akar 2) ha megszab egy bizonyos pasit magának, aki történetesen épp nem mutat érdeklődést felé, de másoknak nem volna kifogásuk őellene.
Oké, megkaptam a választ :D
Incel=lúzer :D
Köszi a felvilágosítást :D
28
Áruld már el nekem, hogy az az ember, aki incel, az hol nem egy szerencsétlen balek, aki a kutyának sem kell?
Utána néztem, hogy mit jelent a szó és gyakorlatilag nem önkéntes cölibátust jelent, vagyis a franc se akar vele lenni valamilyen okból kifolyólag.
#29 valami oka van csakhogy erről nem feltétlenül ő tehet. Van aki például impotenciával születik. Az incelnál pont az a lényeg, hogy olyan külső ok van amiről nem ő tehet. Na most ha nem ő tehet róla akkor miért is lenne lúzer? Példa: ha a parkoló kocsidat meghúzzák, ebben az esetben sem te vagy a béna sofőr, mivel nem is tehettél erről.
Utána olvastál az incelnek de vagy rossz anyagot olvastál vagy csak nem sikerült megérteni amit leírtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!