Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem unalmas már, hogy az incel szűz fiúk mindenért a nőket okolják, amikor meg van az a réteg a nők között is, akik ha fejre állnának se jön össze nekik semmi?
11
A magadfajta sajnálatára valóban nincs szükségem!
Az incel mint fogalom megszűnt.
A COVID miatt senki nem randizhat(na) így most az incelek sem hibáztatnak senkit. A
Elèg szánalmas.
Nőkènt èn nem adok le az igènyeimből. Miért tenném? Csinos, okos, kulturált, szociális, szerintem elég rendes ember vagyok, dolgozom, tanulok, megvan a magam élete.
Nem fogok egy picsogó 170 kilós anyucipicifia nyafogóval összejönni. És nem azért, mert egy kegyetlen gonosz nő vagyok. Hanem mert én is lehetnék 170 kilós elkényeztetett idióta, csak én megdolgozom azért, hogy ne legyek az. És ezt fordítva is elvárom
L23
Na ja! Én meg akkor elvárom, hogy a leendő menyasszonyom szintén szűz legyen, mint én. Ha én tudtam várni eddig, ő is tudjon. Lehet az elvárásokat estig boncolgatni.
28/F
Előszőr is szerintem kicsit keveritek a fogalmakat. Az incel az amikotlr valamilyen tőle független tényező miatt szűz még például ilyen tényező lehet az ha impotens a férfi.
Szűz férfiként úgy gondolom, hogy azok többsége akik a szüzességük miatt másokat okolnak azok nem incelek.
Én sem vagyok incel mégis 27 éves koromra még mindig szűz. Engem is zavar amikor a lányokat hibáztatják mivel tudom azt ha valaki tesz érte akkor lesz barátnóje. Emiatt képmutatásnak tartom az erről való panaszkodást.
Azzal nem értek egyet, hogy vannak nők akik ha fejre állnak akkor sem jössz össze nekik egy pasi. Ha van ilyen annak oka is van.
Egyébként meg most ezt a kort éljük, hogy mindenki panaszkodik mindenre és egyre kevésbé képesek az emberek felnőni ahhoz hogy be lehessen a saját hibáikat. Ez szerintem még hosszú ideig nem is fog változni.
Szerintem sokan nincsenek tisztában a szó jelentésével. Hogyha a jelentését nézzük, akkor előző te is az vagy, meg én is.
Ennek a szónak a nőkre nézve semmilyen negatív jelentése nincsen, ez egy sajnálatos helyzetre utal.
Mindenki a szépre vágyik, emiatt kár bírkózni.
Akik a másik nemet hibáztatják, azok a férfi és női incelek egy kis része, de maga a fogalom az ennél tágabb. Sok oka lehet annak, hogy valaki szex és pár nélkül kénytelen élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!