Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek furcsa, hogy 24 évesen szűz vagyok. Miért? (lány)
Nem vallási okokból...
Egyszerűen, csak szerelem nélkül nem akartam soha. Nem vagyok egy darab hús... Tudom, valahol "nem nagy dolog" es természetes ez az egész... De nem akartam odaadni magam olyannak, akit nem szeretek teljes szívemből. (Illetlen és bántó kommemteket nem kérek! :) )
Nem tudtam hogy ilyen korú lányok még ártatlanok. Amikor én szakközépbe jártam sportot űztek a lányok abból ki mikor veszítette el és hogy a fiú hányéves volt. De jó hogy úgy gondolod hogy szerelemből akarod majd. Érett, felelősség teljes felfogás.
32/F.
Hasonló helyzetben voltam, számomra úgy jött le pár fiúnak a reakciója, mintha két lábon járó trófea lennék, akit meg kell szerezni, mert milyen jó, hogy majd pont ők fognak megkapni az összes önkéntes közül...
Volt aki kijelentette, hogy 18 évesen szűznek lenni gáz, biztos valami defektem van.
Szerintem csak azoknak furcsa, akik híján vannak az érzelmi intelligenciának és nem képesek felfogni, hogy vannak olyanok, akiknek nem megy az érzelmek nélküli szex.
Azért furcsa, mert kb. 10-12 éves korod óta vannak szexuális vágyaid férfiak (vagy nők) iránt, ennek ellenére bő tíz év alatt sem tettél semmit, hogy kiéld őket. Mintha éhes lennél, de nem lennél hajlandó enni, csak Michelin-csillagos étteremben.
Persze a te dolgod, nem kötelező semmi, csak kérdezted, miért furcsa.
Én nemsokára leszek 24 és mostanra én is így gondolom. Érzelmek nélkül már egyszerűen nem tudna örömet okozni a szex. Nemis kívánok meg senkit addig, amíg nem alakultak ki érzelmek. Ha valakinek kell a testem, az előbb a lelkembe szeressen bele.
Viszont én régebben nem voltam ilyen, kb 19 éves koromtól pár évig szinte faltam a pasikat :D De nem bánom, mert abban a korban épp arra volt szükségem. Csak most már kinőttem ezt a kalandozósdit és az egyéjszakásoknak már nincs értéke a szememben. Nem baj az, hogy ilyen érett vagy érzelmileg, de hogyhogy ennyi idő alatt egy fiú sem fogott meg? Bennem 20 évesen úgy tomboltak a hormonok, hogy az érzelmek nemis igazán érdekeltek :D
Inkább ritka :D Ribizli van úgy is elég,itt ezen az oldalon is minden 2.lany amugy is Q.. ,vagy volt 30pasival 20 éves kora előtt,vagy megb... magát már egyszerre több pasival.Azt hiszik az a menő ha minden hétvégén más f4sz4ba ülnek,esetleg többe.
Ha mar eddig vartal akkor meg varj tuti jon egy jo kapcsolatod csak jarjon le ez a virus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!