Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek furcsa, hogy 24 évesen szűz vagyok. Miért? (lány)
Nem vallási okokból...
Egyszerűen, csak szerelem nélkül nem akartam soha. Nem vagyok egy darab hús... Tudom, valahol "nem nagy dolog" es természetes ez az egész... De nem akartam odaadni magam olyannak, akit nem szeretek teljes szívemből. (Illetlen és bántó kommemteket nem kérek! :) )
#8 Most van valaki, aki nagyon érdekel, és vannak is érzelmeim iránta! :) Ki tudja?! ;)
#10 Nem minden lány cafka! ;)
Egyáltalán nem furcsa mivel nem ösztönlények vagyunk akiket a vágyaik irányítanak, még akkor sem ha sokan úgy viselkednek.
Ebben az esetben ha ez a saját döntésed volt semmi gond nincs. Sajnos az én esetemben ez kevésbé saját döntés. Felnőtt nő vagy, el tudod ezt dönteni.
Másnak ehhez semmi köze. Amelyik férfinak nem tetszik az irigy mert ő úgyse fog megkapni, amelyik nő leszól az pedig csak a saját könnyűvérűségét próbálja igazolni.
Egyébként meg szerintem kifejezetten szimpatikus mert ha neked a szexhez érzelmekre és bizonyos fokú bizalomra van szükséged (ami a demiszexuálisokra jellemző) akkor feltehetőleg nem is fogsz csak úgy félre lépni és megfontolt, érett gondolkodásod van.
Azzal még felesleges foglalkozni, hogy mások mit mondanak.
F/26
Nem furcsa ezzel én is így vagyok, nem adom olyannak akit nem szeretek
21l
Én 25 éves koromig voltam szűz. Nem kell elsietni, várd meg azt a férfit, aki megdobogtatja a szívedet.
N 42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!