Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valakinek furcsa, hogy 24...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek furcsa, hogy 24 évesen szűz vagyok. Miért? (lány)

Figyelt kérdés

Nem vallási okokból...

Egyszerűen, csak szerelem nélkül nem akartam soha. Nem vagyok egy darab hús... Tudom, valahol "nem nagy dolog" es természetes ez az egész... De nem akartam odaadni magam olyannak, akit nem szeretek teljes szívemből. (Illetlen és bántó kommemteket nem kérek! :) )

2020. ápr. 20. 02:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
83%
Nincs ezzel baj, Hölgyem.
2020. ápr. 20. 10:38
 22/27 KJUsul ***** válasza:
74%
Teljesen jó dolog, hogy ebben az agymosott elemőrült világban még van értelmesen gondolkodó lány. Ne legyenek rossz érzéseid a döntésed miatt!
2020. ápr. 21. 18:41
 23/27 anonim ***** válasza:
69%
Azért furcsa, mert manapság ez nem divatos, ezért aztán sokan szégyenlik és letagadják a szüzességüket. Tizenéves korban a lányok jó része azt hiszi, hogy azzal lesz nagyobb, ha azt híreszteli, hogy már lefeküdt valakivel. Bár az érvelésedben valami nem tetszik. "De nem akartam odaadni magam..." Szerelemben, szexben az nem jó hozzáállás, mint középkorban a halálra ítélt a bakó előtt a tuskóra hajtotta a fejét, hogy most már lecsaphat a pallós. Szerintem ne odaadd magad, hanem szeretkezz és élvezd az együttlétet az általad kiszemelt pasival! Remélem nem tartod bántónak a kommentemet!
2020. ápr. 21. 22:16
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig ,furcsa.
2020. ápr. 21. 22:55
 25/27 anonim ***** válasza:
62%
Én is 20 éves vagyok és még szűz. Lehetett volna alkalmam többször is elveszíteni, de nem éreztem úgy egyszer se eddig, hogy az(okkal) az illetőkkel szeretném. Szerintem nem furcsa, inkább a megfelelő személlyel történjen meg, sok megbánt sztorit hallottam már másoktól. :)
2020. dec. 25. 17:19
 26/27 anonim ***** válasza:
66%

Te tudod, nekem furcsa, de igazából semmi közöm hozzá.

Viszont a szex működik szerelem nélkül is, nem csak a pasi használja ki a lányt, a lány is élvezi. Sok élményről maradsz le, akkor lesz gond ha 5 év múlva lefekszel valakivel, hozzamész, 10 év múlva meg rájössz hogy nem "éltél", és akkor kezd hiányérzeted lenni. Most ez érthetetlen számodra, de ha túlleszel pár orgazmuson, amit nem te okoztál magadnak,másképp látod majd.

2020. dec. 25. 22:56
 27/27 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
65%

Igen, a szüzek túlmisztifikálják a szexet gyakran. Pedig ha gyakorolsz és jó vagy a szexben, a jövőbeli párkapcsolatod is jobb lesz és könnyebben találod meg az igazit (és könnyebben jössz rá, ki nem az). Nem akarok közönségesnek hangozni, de sokkal könnyebb beleszeretni egy lányba, aki jól szop, mint akivel szenvedés az első néhány alkalom.

De nem erőszak a disznótor, csináld úgy, ahogy helyesnek érzed :)

2020. dec. 26. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!