Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek furcsa, hogy 24 évesen szűz vagyok. Miért? (lány)
Nem vallási okokból...
Egyszerűen, csak szerelem nélkül nem akartam soha. Nem vagyok egy darab hús... Tudom, valahol "nem nagy dolog" es természetes ez az egész... De nem akartam odaadni magam olyannak, akit nem szeretek teljes szívemből. (Illetlen és bántó kommemteket nem kérek! :) )
Te tudod, nekem furcsa, de igazából semmi közöm hozzá.
Viszont a szex működik szerelem nélkül is, nem csak a pasi használja ki a lányt, a lány is élvezi. Sok élményről maradsz le, akkor lesz gond ha 5 év múlva lefekszel valakivel, hozzamész, 10 év múlva meg rájössz hogy nem "éltél", és akkor kezd hiányérzeted lenni. Most ez érthetetlen számodra, de ha túlleszel pár orgazmuson, amit nem te okoztál magadnak,másképp látod majd.
Igen, a szüzek túlmisztifikálják a szexet gyakran. Pedig ha gyakorolsz és jó vagy a szexben, a jövőbeli párkapcsolatod is jobb lesz és könnyebben találod meg az igazit (és könnyebben jössz rá, ki nem az). Nem akarok közönségesnek hangozni, de sokkal könnyebb beleszeretni egy lányba, aki jól szop, mint akivel szenvedés az első néhány alkalom.
De nem erőszak a disznótor, csináld úgy, ahogy helyesnek érzed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!