Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, akik már szeretnétek elveszteni! Ti hogy viselitek ezt a bezártságot, hogy sehova nem lehet menni és összejönni valakivel, aki végre elvenné?
Nem kioktatást kértem.
Ti pedig egyáltalán nem a kérdésre válaszoltatok.
De igen a kérdesre valaszoltak. En szuz vagyok csinos is, sokan mondtak hogy san lefekudnenek velem, szoval van jelentkezo, de nem alkalmivak szeretnem elvesziteni, ahoogy egyik epeszu lany se, legalabbis a baratnoim is igy vannak ezzel. A szuzessegtol nemegszabadulni kell es epp ezert nem vagyok egy idegen faszira, higy "elvegye" fujj mar. A Baratommal meg 2honaoja vagyunk egyutt ismerkedunk, kezdjuk felfedetni egymas testet, nem pedigbbumm bele. Egyik ismerosom viszont alkalmibam veszitette el es nem banta meg akkor utana, de most egy evre ra, azt mondta barcsak megtartotta volna es nem adta volna oda spontan valakinek.
Szoval jol viselem, nagyon is jol.
#5 nem, egyikük sem válaszolt a kérdésre.
Neked viszont köszi a válaszod, mert te legalább arra is válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!