Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már sosem fogom elveszteni?
Te már soha!
Most boldog vagy?
Muszáj mindig kiírnod ezt a kérdést? Már mindenki tudja rólad h 24 éves szűz, önsanyargató fiúcska vagy.
Nyugi van esély simán.
Egyetemre jársz vagy hová?
Nem egy embert ismerek aki 30 körül volt amikor elvesztette
Ahogy fent is írják, ha picsogsz és csak önsajnáltatod magad akkor még újabb 24-48-x évig szűz maradsz.
Elárulok valamit, a szex nem "szerencsén" múlik, hanem azon hogy teszel-e érte. Mondjuk azzal, hogy normálisan, értelmesen kezdeményezel a nőknél, úgymint kommunikáció, udvarlás és hasonlók. Utána ha megszeret egy lány, csók és a többi akkor előbb-utóbb lesz vele szex is.
Tudod mit? Fogadd meg, hogy ha vége a járványnak akkor megrázod magad és azért sem akarsz balf...sz maradni tovább! Sok sikert!
Nem. Én sem. Ez van. Vagy elkezded fejben ezt elfogadni vagy lecsúszol a lejtőn. Nekem érettségi időszakba jött ez elő, felemeltem a buksim és azt mondtam, nem fog a pocsom irányítani, nem érdekelnek a hormonok, naponta 3 alkalommal kiverem , de úgy, hogy a végére a pocsom bánja, hogy kinött, és ennyi. reggel kettő, este egy.
22/F
Az ilyen kérdések kiírásakor mit vártok?
Hogy szánalomból vagy sajnálatból valaki lefekszik veletek?
Nem azon kéne gondolkozni, meg fog-e történni, hanem azon, mi a gátja annak, higy megtörténjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!