Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúként fájni fog az első szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúként fájni fog az első szex?

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy ha a fitymámat lehúzom és hozzáérintem az alsógatyámhoz,elég fájó és kellemetlen érzés.Maszturbálás közben js ezek az érzések fogadnak,hogy mintha picit fájna.Félek,hogy így a szex fájni fog.Szűz vagyok még.Vagy az első szexnél megszokom hogy hozzáér az óvszerhez a makkom és nem fog már utána fájni?

2020. ápr. 17. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul, hogy az embernek érzékenyebb odalent, de ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket! Amikor meg majd eljutsz odáig, hogy beteszed az első lánynak, addigra úgyis annyi tesztoszteron lesz benned, hogy azt sem éreznéd, ha a vagináján fogak lennének.

Szóval nyugi!

2020. ápr. 17. 22:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan mazochista a csaj, hogy rádugrik szárazon, azt bizony megérzed te is. Ezt leszámítva nem hiszem.
2020. ápr. 17. 22:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Hú,megmondom őszintén megnyugodtam akkor.Remélem tényleg így lesz ahogy ti írjátok!Köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ!:)(Esetleg ha még valaki akarna írni nyugodtan,elolvasom)
2020. ápr. 17. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg óvszer én maszturbálni, kicsit szokod az érzést és tuti nem fogsz bénázni a felhúzásával mikor élesben kell csinálnod.
2020. ápr. 18. 01:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ettől félek .. #4-es igaz! Én is ki fogom probalni
2020. ápr. 24. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!