Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az baj hogyha első együttlét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj hogyha első együttlét előtt én nagyon élveztem a maszturbálást, de sosem mentem még el?

Figyelt kérdés
Lány vagyok. És őszintén lett volna már többször lehetőségem elveszteni a szüzességem, vagy pettingelni, de úgy éreztem nem ő az az ember akivel szeretném ezt átélni, meg tudnék vele nyíltan ilyesmi témákról beszélni. Ezért nem tettem. De aztán kb egy éve megismertem a mostani barátom. Csodás páros vagyunk, nagyon szeretjük egymást, nincsenek titkaink, és mindennek kapcsolatban úgy érzem hogy nagyon jók vagyunk együtt. Nos most a heves csókolózás és egy kis simogatás után, úgy érzem vele szeretnék ennél tovább lépni. DE sosem tudtam maszti közben elmenni, nagyon élveztem, nagyon felizgultam, tudok olyan dolgokat ami nagyon felizgat, de valahogy egy idő után kellemetlen lesz és abbahagyom. Ezeket őszintén elmondtam neki (azt is hogy pontosan mi hogyan izgat fel, meg mi milyen érzés) ő is beszélt ilyesmiről, és le is szoptam már, és el is ment. (De ő neki már volt előttem 2 partnere is, hosszabb ideig). Aztán mikor próbált tovább haladni picit félni kezdtem és mondtam hogy ha lehet legközelebb. Szerintetek ez gondolt jelentene? Milyen érzés lesz? 18L előre is köszi!

2020. ápr. 16. 00:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet azért nem mentél el masztinál, mert kicsit hevesebben nyomtad a végén, és érzékeny lett a csiklód.

Azt nem hiszem, hogy nem vetted volna észre, hogy orgazmusod volt.

Ettől függetlenül, lehet a barátod el fog juttatni oda.

Csak ne feszengj ezen, és enged át magad az élvezetnek, és akkor jó lesz. 👌

F

2020. ápr. 16. 00:20
 2/3 A kérdező kommentje:

#1 nagyon szépen köszönöm!

Mások mit gondolnak?

2020. ápr. 16. 00:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azért nem élveztél el, mert túl hevesen csináltad, bár a te tested, te érzed mi a jó és ez korrigálható.

De az is lehet, hogy nem vagy képes az orgausra. A fiatal nők 20-25%-a nem képes rá, ez az adat idősebb korban is állandó, mivel akik tartós párkapcsolatban/kiegyensúlyozott házasságban élnek azoknál megnő az esély, a kor előrehaladtával a változó korban pedig lecsökken.

Szóval lehet hogy soha nem fogsz tudni elélvezni, meglepően sok nőt érint a probléma, de tabusítva van a téma, sokan úgy érzik saját hibából nem sikerül és inkább megjátsszák ahelyett hogy változtatnának és megoldást keresnének.

20/l

2020. máj. 15. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!