Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj hogyha első együttlét előtt én nagyon élveztem a maszturbálást, de sosem mentem még el?
Lehet azért nem mentél el masztinál, mert kicsit hevesebben nyomtad a végén, és érzékeny lett a csiklód.
Azt nem hiszem, hogy nem vetted volna észre, hogy orgazmusod volt.
Ettől függetlenül, lehet a barátod el fog juttatni oda.
Csak ne feszengj ezen, és enged át magad az élvezetnek, és akkor jó lesz. 👌
F
#1 nagyon szépen köszönöm!
Mások mit gondolnak?
Lehet, hogy azért nem élveztél el, mert túl hevesen csináltad, bár a te tested, te érzed mi a jó és ez korrigálható.
De az is lehet, hogy nem vagy képes az orgausra. A fiatal nők 20-25%-a nem képes rá, ez az adat idősebb korban is állandó, mivel akik tartós párkapcsolatban/kiegyensúlyozott házasságban élnek azoknál megnő az esély, a kor előrehaladtával a változó korban pedig lecsökken.
Szóval lehet hogy soha nem fogsz tudni elélvezni, meglepően sok nőt érint a probléma, de tabusítva van a téma, sokan úgy érzik saját hibából nem sikerül és inkább megjátsszák ahelyett hogy változtatnának és megoldást keresnének.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!