Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szexnél mire figyeljünk oda? Pozíció? Eszközök? Hogyan segítsek neki ha esetleg tudok? 19L
Misszionárius a legjobb kezdésnek szerintem. Amire figyeljetek, h legyen előtte előjáték, hogy kellően nedves legyél és laza, különben nehéz lesz a behatolás, és fájhat. Magatok alá érdemes valami lepedőt tenni, ugyanis első alkalomkor előfordulhat, hogy vérzel amikor a szűzhártya kiszakad. Ez nem törvényszerű, de megeshet, és jobb ha egy külön lepedőre megy és nem az ágyneműre :D .
Ezenkívül szerintem nem nagyon van mire figyelni, természetesen védekezzetek, de remélem ezt nem kell mondani.
Akkor sem kell kétségbe esni, ha az első nem lesz olyan hű de jó, általában nem az. Mi már 1 éve pettingeltünk a barátnőmmel, amikor lefeküdtünk, mégse volt az igazi. Én tökre izgultam, ezért alig állt fel,(pedig mint mondtam nem volt idegen a szituáció) nagy nehezen életre keltettük és behatoltam, de neki picit kellemetlen volt, én meg nem éreztem hogyan kéne jól. :)
Aztán 1-2 alkalom után belejöttünk mindketten és utána már szuper volt.
Ahhoz tartsátok magatokat, amit az első írt!!!
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!