Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első szexnél mire figyeljünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szexnél mire figyeljünk oda? Pozíció? Eszközök? Hogyan segítsek neki ha esetleg tudok? 19L

Figyelt kérdés
Szűz vagyok én és a párom is, és szeretnénk megenni az első lépést. Már régóta együtt vagyunk és úgy gondoltuk most ELJÖTT az idő, mire vigyázzunk, milyen fontos tanácsokat érdemes meghallgatni hogy minden jól menjen? Én 19 ő 22!

2020. ápr. 13. 13:16
 1/6 anonim válasza:
88%

Misszionárius a legjobb kezdésnek szerintem. Amire figyeljetek, h legyen előtte előjáték, hogy kellően nedves legyél és laza, különben nehéz lesz a behatolás, és fájhat. Magatok alá érdemes valami lepedőt tenni, ugyanis első alkalomkor előfordulhat, hogy vérzel amikor a szűzhártya kiszakad. Ez nem törvényszerű, de megeshet, és jobb ha egy külön lepedőre megy és nem az ágyneműre :D .

Ezenkívül szerintem nem nagyon van mire figyelni, természetesen védekezzetek, de remélem ezt nem kell mondani.

Akkor sem kell kétségbe esni, ha az első nem lesz olyan hű de jó, általában nem az. Mi már 1 éve pettingeltünk a barátnőmmel, amikor lefeküdtünk, mégse volt az igazi. Én tökre izgultam, ezért alig állt fel,(pedig mint mondtam nem volt idegen a szituáció) nagy nehezen életre keltettük és behatoltam, de neki picit kellemetlen volt, én meg nem éreztem hogyan kéne jól. :)

Aztán 1-2 alkalom után belejöttünk mindketten és utána már szuper volt.

2020. ápr. 13. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
17%
Láncfűrész és véső legyen az erényöv levételéhez!
2020. ápr. 13. 14:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
NEM kell először semmi eszköz, csak simán dugjatok és majd később a sokadik alkalommal lehet egy kicsit szinesiteni.
2020. ápr. 13. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb, ha nem itt kérsz tanácsot még akkor is, ha értelmeset ír valaki. Magatok fogjátok felfedezni egymást és ez így is jó. Nem oktató filmekből, meg kioktató válaszokból. Ha ügyetlenkedtek valamiben akkor fogtok így is úgy is, de nem úgy fogtok visszaemlékezni rá mint egy katasztrófára. Szóval ne innen szedi fel információkat hanem tapadjatok egymásra és történjen aminek történie kell. Gumi és mehet a móka.
2020. ápr. 13. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:
87%

Ahhoz tartsátok magatokat, amit az első írt!!!

Ffi.

2020. ápr. 13. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
87%
Az első válaszát kibővíteném azzal, hogy az is jó póz, ha a fiú hanyatt fekszik és a lány guggolva vagy térdepelve ül a fiúba. Ezzel tudja irányítani a szűzhártya átrepedését, tudja mikor, mennyire fáj és mikor ülhet véglegesen a fiúra. Az aktus végeztével a lány alkalmazhat intimbetétet az esetleges kicsurranó vér felszívására.
2020. ápr. 13. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!