Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális ennyi idősen?
Figyelt kérdés
A 14 éves húgom maszturbál mert éppen akkor mentem be. Mit mondjak neki?2020. ápr. 24. 23:03
11/16 anonim válasza:
bárcsak lenne 1 hugom és elkapnám maszti közben...hmmmm:D
12/16 anonim válasza:
Mi a lófaxról akarsz vele beszélgetni ember??? Bűntudatot akarsz benne ébreszteni, hogy utána megnyomorítsa a szexualitását, gátlásokat, komplexusokat akarsz benne elültetni???
Igen, képzeld el a lányok is maszturbálnak, sőt már 14 éves korban is - teljesen természetes. Te is vered nem?
Egy valamiről beszélj csak vele - legközelebb zárja be az ajtót.
13/16 anonim válasza:
Persze hogy normális, oviban már simogattam magam, 10 évesen már tudatosan maszturbáltam. Max arról beszélj vele, hogy csinálja tovább nyugodtan, csak arra figyeljen, hogy ne lássa meg senki, meg hogy majd ha ott tart, gondolja át alaposan mielőtt lefekszik valakivel. De ne tedd tönkre már most a szexuális életét azzal hogy felesleges és káros bűntudatot ébresztesz benne!
14/16 anonim válasza:
Kérdező! Itt veled van a probléma nem a húgoddal...
Ez teljesen normális az ő korában.
És tanulj illemet,kopogj az ajtón legközelebb..
Nagyon ostoba okvetetlenkedő emberke lehetsz,már bocs!
16/16 anonim válasza:
Nem lehet, hogy felizgatta a kérdezőt a látvány? Azért erőltetné a beszélgetést a húgával. Mert akkor megtudhat részleteket ami csak jobban izgatja majd? Ez lehet a dologban 🤔 Amúgy kedves kérdező, semmi közöd hozzá, hogy a húgod mikor masztizik. Ne vele perverzkedj! Csajozz be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!