Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális ennyi idősen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális ennyi idősen?

Figyelt kérdés
A 14 éves húgom maszturbál mert éppen akkor mentem be. Mit mondjak neki?

2020. ápr. 24. 23:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmit...hagyd békén.
2020. ápr. 24. 23:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne normális?
2020. ápr. 24. 23:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy normális. Inkább a saját testét fedezze fel ennyi idősen, mint másér! :)

Ne mondj neki semmit. Mindketten tudjatok mit csinált. Legközelebb kopogj!

4/16 anonim ***** válasza:
100%
Normális, semmiképpen se kelts benne bűntudatot. Teljesen természetes, hogy elkezdi megismerni a testét, ezt akár mondhatod is neki. Ha gondolod, beszélgethetsz vele a fiúkról, biztonságos szexről, élményeidről, ilyenek.
 5/16 A kérdező kommentje:
Megpróbálok vele úgy leülni beszélgetni egy kicsit . Egyébként a háttya vagyok
2020. ápr. 24. 23:08
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen normális. Nem kell ebből ügyet csinálni. Legközelebb kopogj!
2020. ápr. 24. 23:14
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen más lányok már dugni járnak. Amúgy meg mégis mit akarsz róla erről beszélni?
2020. ápr. 24. 23:18
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Egy hogy kopogni luxus? A másik meg ez az ő magánügye... nem rád tartozik.
2020. ápr. 24. 23:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Miről szeretnél vele beszélgetni pontosan?

Egyébként persze, hogy normális, én 11 évesen kezdtem, sőt vannak, akik már az óvodában felfedezik, hogy jó érzés ha hozzáérnek a csiklójukhoz, de nyilván nem is tudatosul bennük, hogy ez mi.

Hogyha arról szeretnél vele beszélni, hogy hozzád bármilyen kérdéssel fordulhat, és hogy megbízhat benned, illetve, hogyha védekezzen, ha szexuális együttlétre kerül sor valakivel, az szuper, de remélem nem tervezel neki olyanokat mondani, hogy ne maszturbáljon meg ilyesmi, ez a világ legtermészetesebb dolga. És milyen jó, hogy kitapasztalja, így tudja is majd jobban, hogy mire vágyik szex közben.

Az én húgom 14 évesen szexelt először, amit persze én korainak tartottam, utólag ő is azt mondta, hogy jó lett volna, ha még legalább két évet várnak a barátjával.

2020. ápr. 25. 00:39
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ostobenko...
2020. ápr. 25. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!