Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a mèret (pénisz) normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a mèret (pénisz) normális ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Nem merev állapotban: 17,2cm hosszu szelessege 4,5cm es azt hittem hogy mar mereven (állva) nem lesz nagyobb de mikor fel áll hat mèg nagyobb..

Hat őszinte leszek mèg nem volt szexualis kozzösūlésem.. 18 eves leszek az idén. Tudom hogy az átlag 13-16cm de akinek nem annyi átlagba az hogy lehet? Ès kicsit meg vagyok ilyedve, amugy hogy ez normális?? Lehet masok orulnenek ilyen nagysagnak de en tudom..:/ es ha jol tudom 23-25eves korig fejlodunk (es nő meg addig)? :/

2018. máj. 2. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy nőni fog még, de az is lehet, hogy nem.

Viszont annyira hihetetlen, amit írtál, hogy igazán megmutathatnád, ha valóban akkora lankadtan, amikor nem áll fel!

(Ha ez igaz, akkor az átlagtól nagyon eltérő, de akadnak csodák.)

2018. máj. 2. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Hat nem úgy áll fel hogy kő kemény mert nem az mereven is puha picit. Nem szeretnék kèpeket kuldneki senkinek sem. Nem hazudok ez nem dicsekedes de sztem nem normális vagy ha megis akkor tenyleg nem for noni
2018. máj. 2. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor ez húspénisz. Jó nagy, de jó szexre alkalmatlan, mert nehéz megtölteni vérrel, az meg nem túl kellemes, mikor bele kell gyűrnöd a punciba.
2018. máj. 2. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:

"Nem szeretnék kèpeket kuldneki senkinek sem .... ez nem dicsekedes"

- hanem??? Reklám?

2018. máj. 2. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
És merev állapotban mekkora az iJedt napimony?
2018. máj. 2. 20:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normárlis.18L
2018. máj. 3. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Teljesen hétköznapi itt ez a méret az oldalon! Valakinek 25 cm fèlbehajtva kb annyira hihető mint a tiéd.
2018. máj. 3. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!