Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fájhat párom pénisze szex után? Ez normális?
Sziasztok!
Páromnak 1-2 alkalom (szex) után fáj a pénisze. Nem tudom mi állhat a háttérben, mert az biztos hogy kíván, csak monodja, hogy 2-3 alkalom után már nem jó neki.
Szia
Ez pontosan olyan mintha neked egymas utan legalabb 3x izgatnak a csiklodat elelvezes utan.
Próbáljatok meg a minőségre menni,ne a mennyiségre,ez nem verseny.Nem kell 20 menetet lenyomni egymásután,csináljatok néha valami más programot is.
Persze,hogy fáj a szerencsétlennek,mert órákig áll a farka.
Emlékszem tejfogú versenyző koromba mikor több nőn átmentem már jött egy aki "megdugot" azaz ő volt az irányitó.... Nem érdekelte hogy elélvezetem addig foglalkozott a szájával vele még életre nem kell újra ... 2.5 órás reszelés volt amibe 2x élveztem el... 3 napig még pisilés is rossz volt....
18 éves voltam és mikor megkellet fogni a WC-n nagyon kemény fájdalmakkal küzködtem.....
Lehet kicsit vissza kellene venni! Én is szexmániás vagyok de a reggel és este nekem elég! Talán ha tökéletes minden és nincs munka akkor még 1 alkalom de 3-nál több nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!