Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyi idősen ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idősen ez normális?

Figyelt kérdés

Barátnőm( párom ) nyáron lesz 53 éves, én 38 vagyok. Férfiként korábban nagyon kívántam a szexet, de ez most változott, vagyis megcserélődött.

Párom nagyon kívánja a szexet, szó szerint minden nap akar, ha nem is jön össze minden nap, de az orális kényesztetés minden napos tőle. Ha meg nem adom meg neki félek hogy elveszítem vagy megint barátnője felé kacsingat (volt már rá példa, mert nem bírta 2 hétig szex nélkül és barátnőjével oldották meg)

Más nő is így van ilyen korban? Vagy esetleg van ilyen ismerősötök akinél hasonló a helyzet?

2017. ápr. 5. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Idősebb vagyok, mint a barátnőd, és én is kívánom a rendszeres szexet. Szerintem ez normális. Viszont kibírok két hetet szex nélkül, ha nem tudok a barátommal találkozni, nem érzem szükségét annak, hogy mással oldjam meg, maximum magamban. Ez fejben dől el.
2017. ápr. 5. 15:36
 2/3 anonim ***** válasza:
A feleség megoldotta a barátnőjével? (vagy félreértek valamit?)
2017. ápr. 5. 15:47
 3/3 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló: Nálunk ez nem így van, fejben nem dől el semmi, csak az hogy most van úgy vele hogy erre van szüksége

2-es: igen, jól értetted....

2017. ápr. 5. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!