19L vagyok és gyakran jár az eszembe hogy milyen jó lenne nevelni egy kislány
De még nincs semmi anyagi hátterem és ezért nem mennék bele
2017. ápr. 5. 11:48
1/7 anonim válasza:
Ha nincs semmi megfelelő háttered hozzá, akkor remélem van annyi eszed, hogy ne ess teherbe szándékosan. De amúgy normális, én 19 évesen lettem tervezetten terhes (persze nekünk meg volt hozzá a háttér). 20 évesen szültem, most 21 vagyok és 8 hós a fiam.
2017. ápr. 5. 11:50
2/7 anonim válasza:
Valószínűsítem, hogy a vágy erős kifejezés, mondjuk inkább eljátszol a gondolattal. Ez így szerintem normális :)
2017. ápr. 5. 11:53
3/7 anonim válasza:
Ez normális.
Az a nem normális mikor felülkerekedik a vágy a józan észen és valaki gyereket vállal a semmire.
2017. ápr. 5. 11:56
4/7 anonim válasza:
Én 20 évesen éreztem hasonlót. Viszont megvolt minden, ami egy babához kell (lakás, anyagi háttér, autó- hitelek nélkül).
Nem anyám, apám nyakára szültem, és mostmár 5 hónapos. Az életünk értelme.
Imádom, hogy fiatal anyuka vagyok, és ha ő már 20 éves lesz, én 40, nem pedig 50-60.
2017. ápr. 5. 12:09
5/7 anonim válasza:
A gondolat rendben, de raersz meg szulni evek mulva boven.
2017. ápr. 5. 13:20
6/7 anonim válasza:
En is par nappal 20. szuletesnapom elott szultem, tervezetten, biztos anyagi hatterre, ami igaz, nem nekem koszonheto. Most 20 vagyok, 3 honapos a babam es nagyon siros de ugy veszem eszre, hogy sokkal tobb turelmem van es jobban kitartok, mint pl. edesanyam, aki 30 evesen szult, vagy egyik jo baratnom akinek 5 hos a gyereke es 32 eves. Teljesen normalis ha vagy egy csaladra de addig szerintem ne vallalj amig nincs biztos alapod, stabil parkapcsolat, illetve amig igy mondod, hogy kislanyra vagysz (lehet fiu lesz es neked azt is szeretned kell, kutya kotelesseged gondozni). Nem csak alom a gyerekvallalas, napi 24 oras kimerito melo, de a mosolya mindenert karpotol majd.
2017. ápr. 5. 13:26
7/7 anonim válasza:
Én is pont így éreztem ennyi idősen. Eljátszottam a gondolattal, sokat voltam gyerekek között. Ekkor már volt egy párkapcsolatom. 1 évnyi együtt járásra nem akartam gyereket szülni, de olyan jó lett volna, ha ez a normál kategóriába tartozik, de nem. Ma már azt mondom, hála égnek. :)
Dolgoztam egy kicsit, tanultam, és végül 23 évesen szültem. Mindig is fiatal anya akartam lenni, de milyen jó volt még az a 3-4 gondtalan év az anyaság előtt. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!