Miért vágyom ennyire a gyerekre? Miért akarom?
Mert így vagy kódolva. Én nem. Nagyjából egy idősek vagyunk, nekem nincs gyerekem, és soha nem is akartam. Ketten hozzuk az átlagot :)
Próbáld meg a férjed meggyőzni, hiszen ahol három elfér, ott a negyedik is, főleg, ha ennyire szeretnéd.
Drukkolok, hogy összejöjjön.
Megértelek,én is így érzek.Nálunk is 3 van.Bár az én férjem szeretné a babát,de konkrétan megmondta,hogy fél a jövőtől,és az anyagiaktól.Most még van..de mi lesz később...ettől eltekintve majdnem napi szinten téma a 4. baba. :/ Sokszor már nagyon el vagyok keseredve,és mondom neki,fel se hozza a témát,nekem lenne bátorságom,illetve a szívemre hallgatnék,ő inkább az eszére.Nehéz nagyon...bár én még csak 30 éves vagyok,de Ő lassan 40.És addig agyalunk,hogy valóban kifutunk az időből.Anyukám és a Nagymamám is pl. 36 évesen már klimaxolt.Vége....38-39 évesen terméketlenek lettek. Akár rám is várhat ez.Ki tudja.
Ha anyagi gondjaitok nincsenek,hely is van elég 4 gyereknek a házban,és gondolkodás nélkül belevágnék a helyetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!