15hetes vagyok. Tegnap megtalaltam almaim babakocsijat. Tudom h felidotol szoktak vasarolni de ha en ezt megbveszem rossz leszem? Hasznaltan van ezert nem akarom h elvesszen
Ha nem vagy babonás és nem félsz attól,ha megveszed baj lehet,akkor nyugodtan.
Én babonás voltam és nagyon féltem,így későn vásároltam,de ha visszamehetnék az időbe,már nem lennék... :-)
Te tudod eldönteni mennyire vagy babonás és mennyire okozna aggódást a terhességed alatt.
Ez nem tény, hanem babona, hogy eddig-addig nem veszünk semmit a babának.Ki miben hisz.
Nagybátyámék full babonásak, nem vettek "idő előtt" semmit, egészségesen éltek, elég későn beszéltek róla, h babát várnak stb...ennek ellenére egy gyereket elvesztettek, egy meg betegen született.Én sose voltam babonás, ilyenekkel nem foglalkoztam, van 2 gyönyörű egészséges fiam, napokon belül érkezik a 3.
Rajtad múlik, nem a mi válaszainkon.
Amiben hiszel úgyis azt vonzod be.Én megvenném.
Ugyanezen gondolkoztam én is. Kicsit babonás vagyok, de szerintem megvenném ha ràtalálok a szuper.kocsira. Pláne ha alkalmi vétel.
15hkm :-)
Nekunk csomo minden maradt a sogornomtol, pl.babakocsi, kisagy, furdeto, es nem tudtak elvinni a 43 negyzetmeteres lakasukba, szoval itt maradt minden, becsomagolva, elrakva.
Nem gondolok arra, hogy ez most babakelengye, majd csak akkor lesz kicsomagolva, ha itt az ideje.
Szerintem megveheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!