Mutathat rossz eredményt a laborban végzett teszt?
Történetem
Juniusban 3napig tartott a menzeszem ,elmentem dokihoz ,csináltatott laborban tesztet és negatív.
E hònapban 6napja kèsik.
Mellem nagyon fáj,feszül és menzesz szerű görcseim vannak .
Minden pillanatban azt érzem,hogy megakar jönni,de nem.
Bizony tévedhet, nekem a pisis laboros tesztem negatív lett, mikor az itthoni mind pozitív...majd a laborban a vérből hcg lett pozitív.sajnos kiderült, hogy volt egy lejárt a laborban, és azzal teszteltek...szerintem csinálj otthoni tesztet.
22 hkm
E hònapban védekeztünk (lehet hülyén hangzik de amikor egy hònapban nem sikerül ,következőben "pihi van" )
Az itthoni tesztem is negatív volt.
HJaj most is görcsölök,de annyira hogy megint fàjdalomcsillapìtó kell mint 2napja is :-(
Tudom hogy nem a kérdés, de ha babát szeretnétek akkor nem kellene védekezni. Ezt valaki javasolta, hogy két havonta? Mert semmi logikus magyarázata nincs.
Na minden esetre késni késhet a stressztől is.
És az is lehet, hogy valami problémád van kialakulóban, ha már az előző hónapban is rövidebb volt a vérzésed.
Ha több mint egy hetet késik és nincs pozitív teszt, akkor menj vissza az orvoshoz.
Tudom,hogy nem kell védekezni :-) Nem első baba lenne .Van egy 6éves kisfiúnk . :-)
Mi döntöttünk igy a párommal .
Nemigazán stresszelt attòl nem lehet.
Azt a problémát lehet észre kellett volna vennie a dokinak amikor megvizsgàlt.Vagy nem...
Ezt a hetet megvàrom aztàn doki.
Ma megjött...
Nem tévedt a labor teszt :(
Úgy látszik még a levegő változás is befolyásolja.
Köszi nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!