Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy vágyom negyedik...

Normális, hogy vágyom negyedik gyerekre?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy ez ritkaság. Hármat sem sokak vállalnak be, nem hogy négyet. Három gyerekünk van. Férjemmel szeretetben neveljük őket. Három gyerekben egyeztünk meg, hogy annyit vállalunk, még esküvő előtt, ez össze is jött. Azt mondja, hogy Ő nem zárkózik el még egy babától, de most nem. 15 hós a legkisebb. 34 éves vagyok, férjem 36. Két három év múlva kétséges, hogy én vállalnám e a korunk miatt. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy normális e három gyerek mellett, hogy szeretnék még egyet.

Az első után is ezt éreztem egyébként és a második után is.

Anyagiak rendezettek, de nem vagyunk milliomosok. Szóval az egyetemük nem tudom, hogy lesz megoldva.

2016. okt. 22. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Legtöbb esetben több gyermeket vállalnak az emberek, mint amennyit terveztek régebben.

Nagyon szerethetsz anyuka lenni, az tuti.

Egyetem? Nem mindenkinek a szülők fizetik. :)

2016. okt. 22. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi eleve nagy családot terveztünk, nekem teljesen normálisnak hat hogy negyedik babán gondolkodtok. Az meg hogy mások mit gondolnak, kit érdekel? Mindenkinek egy élete van és senki sem élheti a másét. Csináljátok úgy ahogy szeretnétek.
2016. okt. 22. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Már miért ne lenne normális? Ha szeretnétek,miért ne? Nekünk kettő van,két éven belül akarjuk a harmadikat,de nekem tuti nem lesz több már utána,én el is akarom köttetni magam majd a harmadik születése után. Most ezt gondolom. De ha műtét nem is,akkor is kizárt a több gyerek.
2016. okt. 22. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne normális? Az a nem normális, amikor oda születik gyerek, ahol nem szeretetben nevelik őket, mégis jön az újabb baba.

Nálunk hamarosan születik a negyedik, persze saját szüleim szerint sem normális ennyi gyereket vállalni, de ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Mi így vagyunk boldogok.:)

2016. okt. 22. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Neked kell dönteni meg férjednek.

Én nem válalnék több gyereket,inkább a meglévö 3 gyereket nevelném fel nyugiban .

Mondom ugy hogy 3 gyerekem van .

2016. okt. 23. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!