Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ábrándulok ki a nőkből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ábrándulok ki a nőkből ha tudomásomra jut, hogy már nem szüzek?

Figyelt kérdés
Évek óta küzdök ezzel a problémával. Ennek köszönhetően nagyon sok lányt voltam kénytelen visszautasítani. Nem vagyok rá büszke de sajnos nem tehettem mást. Van bennem egyfajta frusztráció is hiszen úgy gondolom a péniszem mérete nem ideális az összes nő számára és biztosan kevés lennék hozzájuk. Nem tudom elhinni,hogy hozzám is vonzódhatna egy lány és azt sem,hogy tökéletes lennék a számára. Ha egy lány már nem szűz akkor utána teljesen másképpen tudok rá tekinteni, olyan ez mintha kiábrándultam volna egy kicsit és egy kisebb undor is társul hozzá. A szemem előtt lebeg ahogyan más vagy mások megdugták és másnak a pénisze járt a szájában és ki tudja még, hogy hol. Ennek köszönhetően nem tudnám tegyük fel a barátnőmet sem megcsókolni vagy orálisan kényeztetni mert rögtön ezek a dolgok jutnának az eszembe. Ne értsétek félre nem utálom a nőket, bántani sem akarom őket és semmi bajom nincsen velük de mégis ezzel a problémával küzdök.

2020. ápr. 23. 20:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Jól gondolom,hogy ha ez nem változik rövid időn belül akkor nagyon megfogja nehezíteni az életemet?
2020. ápr. 23. 21:25
 12/24 anonim ***** válasza:
96%
Azért mert nem vagy benne biztos, h egy tapasztalt nőnek bejönne veled a szex, de egy szűz lánynál nem hibázhatsz akkorát.
2020. ápr. 23. 21:42
 13/24 A kérdező kommentje:
A szűz lányhoz sem tartom magamat jónak vagy megfelelőnek. Úgy érzem,hogy hozzájuk is kevés lennék.
2020. ápr. 23. 21:46
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

Te a szextől félsz, nem mersz dugni.

Kisgyökér gondolkodásod van.

2020. ápr. 23. 22:14
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Te szűz vagy még?
2020. ápr. 23. 22:30
 16/24 A kérdező kommentje:
Igen szűz vagyok. Semmilyen kapcsolatom sem volt a nőkkel.
2020. ápr. 23. 22:42
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

Szia! Adok egy jó tanácsot neked!

Ha megismerkedsz egy lánnyal, ne kérdezd kérdezd tőle, hogy hány pasival volt ,és mit tett meg nekik. Ha meg szűz nőre vágysz, akkor rengeteg társkereső közül választhatsz, egy a lényeg a írd meg a bemutatkozódban, hogy mi az elvárásod! Sőt a nick neved is ez legyen "szűz nőt keresek!" Ennél jobbat szerintem senki sem tud ajánlani neked.

2020. ápr. 24. 08:00
 18/24 A kérdező kommentje:
Társkeresőzni nem fogok, teljesen felesleges.
2020. ápr. 24. 10:26
 19/24 anonim ***** válasza:
82%

Azért mert birkának neveltek és nem tudod elfogadni, sőt bűnnek tartod az ösztönösséget, szexualitást.

Ezen csak te tudsz változtatni. Fel kell ismerned, hogy rád nézve ez a felfogás egy átok. Tönkre teszi az életedet és másokét is, ez olyan mint a vírus. Ha nő lennék messzire kerülnélek, mert lehet csak egy szexre kellenék. Mert a következőnél már nem lennék szűz.

Ha jót akarsz ne fertőzd a gyakorit ilyen romboló kérdésekkel köszi!

2020. ápr. 24. 10:29
 20/24 A kérdező kommentje:
Egy ideje már amúgy is kerülnek a nők. Nem hagynám el a lányt ha már nem lenne szűz.
2020. ápr. 24. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!