Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ábrándulok ki a nőkből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ábrándulok ki a nőkből ha tudomásomra jut, hogy már nem szüzek?

Figyelt kérdés
Évek óta küzdök ezzel a problémával. Ennek köszönhetően nagyon sok lányt voltam kénytelen visszautasítani. Nem vagyok rá büszke de sajnos nem tehettem mást. Van bennem egyfajta frusztráció is hiszen úgy gondolom a péniszem mérete nem ideális az összes nő számára és biztosan kevés lennék hozzájuk. Nem tudom elhinni,hogy hozzám is vonzódhatna egy lány és azt sem,hogy tökéletes lennék a számára. Ha egy lány már nem szűz akkor utána teljesen másképpen tudok rá tekinteni, olyan ez mintha kiábrándultam volna egy kicsit és egy kisebb undor is társul hozzá. A szemem előtt lebeg ahogyan más vagy mások megdugták és másnak a pénisze járt a szájában és ki tudja még, hogy hol. Ennek köszönhetően nem tudnám tegyük fel a barátnőmet sem megcsókolni vagy orálisan kényeztetni mert rögtön ezek a dolgok jutnának az eszembe. Ne értsétek félre nem utálom a nőket, bántani sem akarom őket és semmi bajom nincsen velük de mégis ezzel a problémával küzdök.

2020. ápr. 23. 20:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%
Vagyis a konplexuasaid elrontják az alakuló kapcsolataid. Fordulj pszichológushoz, ez nem oldja meg magát, és mi sem tudunk okos házipraktikákkal meggyógyítani, ez már komoly.
2020. ápr. 23. 20:59
 2/24 anonim ***** válasza:
63%

Igyekezz magadban ezen túl lenni. Sokszor gondolj arra, hogy a legtöbb 18 éves lány már régen nem szűz. Viszont vannak sokan olyanok is, akik még húszon túl is szűzek.

Közülük válassz párt.

2020. ápr. 23. 20:59
 3/24 A kérdező kommentje:
Ezt még elfelejtettem leírni. Észrevettem,hogy ez engem sokszor lelkileg is megtör ha azzal szembesülök,hogy egy lány már nem szűz.
2020. ápr. 23. 21:00
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem Te írtál a mi a jobb ha egy nő sok vagy kevés pasival volt kérdéshez?
2020. ápr. 23. 21:01
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem Én voltam.
2020. ápr. 23. 21:02
 6/24 anonim ***** válasza:
56%
Te egy szánalmas pöts vagy. Ne foglalkozz a nőkkel! Vert a faxod mindhalálig, abban nem fogsz csalódni és kiábrándulni! 😉😁
2020. ápr. 23. 21:05
 7/24 anonim ***** válasza:
27%
Vallásos csajoknál kéne próbálkoznod. Ott viszont fel kell készülnöd rá, hogy azt mondja, hogy házasságig vár a szexszel. Valamit valamiért.
2020. ápr. 23. 21:06
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ez nem normális.
2020. ápr. 23. 21:12
 9/24 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincsen,hogy mihez kezdjek.
2020. ápr. 23. 21:13
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Leírták már, pszichológus.

Ez önbizalom hiány, különféle komplexusok, kényszerek, és birtoklási vágy keveréke. Mivel nem tudod feldolgozni, hogy más is járt az említett nőkben.

2020. ápr. 23. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!