Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lesz olyan, akiből nem ábrándu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz olyan, akiből nem ábrándulok ki?

Figyelt kérdés

Eddig még nem volt senkim, csak definiálatlan "kapcsolataim": plátói, viszonzatlan szerelmek vagy nem is tudom, mik. De hosszabb-rövidebb idő után sikerült (szerencsére?) kiábrándulnom a másikból -meg biztos volt, aki belőlem ábrándult ki-, mert nem kaptam meg azt a törődést, amit szerettem volna, rájöttem, hogy milyen is igazából, stb. Maximum 1-2 évig tartottak ezek a kijózanodások, addig meg csak szenvedés volt az egész. Nem is értem, hogy képes valaki hosszú évekig epekedni valakiért mindhiába. Na mindegy. Félek attól, nehogy egyszer én is így járjak, de attól is, hogy mindenkiből ki fogok ábrándulni, akit elém sodor az élet (meg ők is belőlem), vagy éppen nem lesz senki, akiböl kiábrándulhatnék... Szóval ja, szívás ez, akárhogy is nézzük. :D :/.

Tudom, önsajnáltatás lvl828823, de most ez van...

#depresszió #kiábrándulás #miket írok #na már mindegy
2018. dec. 25. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, lesz olyan.
2018. dec. 25. 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztos lesz
2018. dec. 25. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Lesz olyan aki meg belőlem nem ábrándul ki?🤷‍♀️

A tied rajtad múlik,az enyém meg rajtam

2018. dec. 25. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy?
2018. dec. 25. 23:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez miért lényeges? 23.
2018. dec. 25. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!