Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem kellék senkinek? 19l

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellék senkinek? 19l

Figyelt kérdés

Sziasztok!:D

19 vagyok és még sosem volt párkapcsolatom. Idén kezdett el nagyon zavarni, mert lassan két éve keresem rá a megfelelő fiút és pont most minden barátnőmnek lett barátja és hát gondolkodni kezdtem ezen.

Eléggé nyitott és kommunikatív vagyok, intelligens és általában szimpatikus is mindnekinek. Többször jártam el a barátnőimmel szórakozóhelyekre a karantén előtt (:( ), olyankor mindig kaptam pozitív visszajelzést a fiúktól a külsőmre. Nem vagyok az a tökéletes szépség, de a kinézetemmel teljesen meg vagyok elégedve. Az elvárásaim nem nagyok amúgy. Azok a srácok, akik érdeklődtek viszont tényleg nem az eseteim voltak..

Fogalmam sincs mit csinálok rosszul, hogy csak engem nem talál meg a szerelem..:D most megyek egyetemre lassan és még csak nem is csókolóztam, ami eléggé zavar.:( Nem találok ehhez az egészhez megfelelő partnert. A barátnőimnek mindig én adok tanácsot is, mert szerintük mindig jól átlátom a dolgokat.. bár örülök nekik, de kicsit már bosszantó, hogy mindenkinek összejön valami az én tanácsaimat követve, de nekem semmi.😂

Nagyon félek a kérdést feltenni, hiszen tudom mennyire szeretnek az emberek itt beoltani másokat, de szerintetek miért lehet ez?:D Tudom hogy ezt így látatlanban nem lehet megmondani, de ha valakinek van bármi tippje vagy észrevétele, hogy mit ronthatok el, légyszi írja meg!

(Bocsi hogy hosszú lett:D)

2020. ápr. 21. 16:00
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
20: uhh amit írtál nagyon megfogadom.. köszönöm a válaszod neked is és nagyon megnyugtató, hogy azt írjatok nem cska én vagyok így vele és nem gáz ez az egész..:D remélem többen is így gondolják és ha egyszer (100 év múlva) lesz barátom, akkor remélem ő is így fogja:D
2020. ápr. 22. 12:31
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Én sem kellek senkinek, bár én egy viszonylag csúnya srác vagyok.

A te sztoridban viszont valami nem gömbölyű... Fiatal lányokra mindig van kereslet

2020. ápr. 23. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!