Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem kellek senkinek?
Fiatal nő vagyok, aki már azt sem tudja, hogy mikor szexelt utoljára. Ha találkozom egyy normális, vonzó férfival az biztosan nős, barátnője van vagy meleg. 10ből 9 ilyen eset volt. A maradék egyy férfi, aki végre szingli is az utolsó percbeeeb meggondolta magát, még csak egy szexre se kellettem neki. Pedig megbeszéltük, hogy senki nem akar komolyat. De visszahátrált. Valóbaan ennyire nem kellek az olyan férfiaknak, akik számomraa vonzóak?
Minden jött meent alakkal meg csak nem.fekszem már össze.
Mit tegyek? Komolyan gondolkozom, hogy nőkre váltok :D
Rossz széria. Ennyi.
Keress társkeresőn. Love.hu szexrandi.hu
Ott is lehet "komoly" szexkapcsolatot találni. De akár rendes kapcsolatot is.
Ha úgy fognám fel, hogy csak szex akkor lefeküdtem volna a legutóbbi társkeresős pasassal, akinek nem volt elöl foga, egy sem. És vékonyabb volt, mint én, ami nagy szó. Pedig a képen hu de szexi volt.
Van pár lány ismerősöm. Olyan tipikus mai csajok, műköröm, műszempilla, nem olvasok könyvet mert sok benne a betű és társai csajok. Látom őket, hogy jobbnál jobb pasik ugrálják körbe őket. Minden napra jut 3-4, akiből válogathatnak. Pedig nekik aztán tényleg mindehy csak szex legyen.
De, kaptam.
De ez nem ismerkedős oldal. Nem gyk-n fogok leállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!