Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is miért nem kellek senkinek sem? L/23
Mert csendes és visszahúzódó vagy, sokkal jobban tudnak érvényesülni azok akik meg ennek az ellentétei.
Én is ilyen vagyok, nekem 24 évesen lett az első párkapcsolatom.
Azt tudom tanácsolni, hogy érdemes várnod, jó lesz, imádni fog majd az a srác aki megtalál, és biztosan lesz ilyen, csak sajnos nekünk ez kicsit lassabban megy.
Nézd, ha csak a csodát várod, hogy meghódítsanak és felszedjenek, akkor nem csoda, ha egyedül vagy...
24/F
A visszahúzódás és az önsajnálat nem valami vonzó, azok vonzódnak ezekhez a tulajdonságokhoz akik szintén bizonytalanok.
Miután találtál egy ilyet, a következő kérdésed majd az lesz hogy miért hagyott ott szó nélkül más miatt, vagy miért miért fontosabbak neki a szülei, stb.
Ha magas vagy, barna hajú és barna szemű, akkor randizzunk!
29F
Mert semmilyen lépést nem teszel azért,hogy más megismerjen...
Persze az is elképzelhető,hogy a kisugárzásoddal van baj.
ja 9-es jól mondja.
Vagy amolyan magadnak való vagy, vagy csak várod a csodát várod h majd egyszer csak betoppan vagy megismer valaki.
De lehet, hogy nem tud az a valaki "hol" megismerni, és nem tud közeledni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!