Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellék senkinek? 19l
Sziasztok!:D
19 vagyok és még sosem volt párkapcsolatom. Idén kezdett el nagyon zavarni, mert lassan két éve keresem rá a megfelelő fiút és pont most minden barátnőmnek lett barátja és hát gondolkodni kezdtem ezen.
Eléggé nyitott és kommunikatív vagyok, intelligens és általában szimpatikus is mindnekinek. Többször jártam el a barátnőimmel szórakozóhelyekre a karantén előtt (:( ), olyankor mindig kaptam pozitív visszajelzést a fiúktól a külsőmre. Nem vagyok az a tökéletes szépség, de a kinézetemmel teljesen meg vagyok elégedve. Az elvárásaim nem nagyok amúgy. Azok a srácok, akik érdeklődtek viszont tényleg nem az eseteim voltak..
Fogalmam sincs mit csinálok rosszul, hogy csak engem nem talál meg a szerelem..:D most megyek egyetemre lassan és még csak nem is csókolóztam, ami eléggé zavar.:( Nem találok ehhez az egészhez megfelelő partnert. A barátnőimnek mindig én adok tanácsot is, mert szerintük mindig jól átlátom a dolgokat.. bár örülök nekik, de kicsit már bosszantó, hogy mindenkinek összejön valami az én tanácsaimat követve, de nekem semmi.😂
Nagyon félek a kérdést feltenni, hiszen tudom mennyire szeretnek az emberek itt beoltani másokat, de szerintetek miért lehet ez?:D Tudom hogy ezt így látatlanban nem lehet megmondani, de ha valakinek van bármi tippje vagy észrevétele, hogy mit ronthatok el, légyszi írja meg!
(Bocsi hogy hosszú lett:D)
Valami pedig nem stimmel akkor. Nagyon nehéz látatlanban megmondani hogy mi. 😃
Lehet, hogy te rakod túl magasra a lécet vagy szimplán csúnya vagy, esetleg épp ellenkezőleg annyira szép és egyben intelligens hogy a legtöbb férfi kellemetlenül érzi magát veled, mert egy megugorhatatlan akadályt látnak.
Lehet, hogy szimplán túl szürke kisegér vagy, aki jó lapokkal játszik nagyon rosszul.
Hogy melyik azt döntsd el te.
Szia nyugodtan ram írhatsz
Kérdezhetsz
Lehet tudok normális tanácsot adni én is
19/l
Bár eskü hízelgő, hogy kamunak hisztek, de tényleg értelmes választ várok erre..:/
Első válaszoló: a 19-23 éves korosztály jön be általában..
Második: mint írtam az elvárásaim tényleg nem nagyok.. szerintem annyi elvárása mindenkinek van, amennyi nekem is, hiszen ezek alapján alakul ki valakinek az esete.. 172 cm-hez egy 50 kg társul, úgyhogy nem vagyok ducibb se, de ha az is lennék és bármilyen teltebb lány ezt olvassa: azzal se lenne semmi baj! volt már olyan srác, aki esetem volt, de azt mondta ő a teltebb lányokat szereti, úgyhogy kinek mi🤷🏻♀️
Hatodik: én is az egyetemmel nyugtatom magam, de gimit is másik városban kezdtem, hogy több embert ismerjek meg és ez kicsit így nehézzé teszi ezt a gondolatmenetet..:D
Hetedik, nyolcadik, tizedik: ❤️
Kilencedik: én is gondolkodtam ezen, hogy esetleg ez lehet az ok, viszont tényleg ilyenről eddig nem kaptam visszajelzést.. egyedül a magyar tanárom utál😂
11: teljesen átlagosan nézek ki, se nem csúnya se nem túl szép arc.. az alkatom szerencsés egyedül.. szürke kisegér pedig nagyon távol áll tőlem:D
13: magas srácok jönnek be, akik nem véznák, viszont a túl izmos srácok számomra nem vonzók.. külsőre ennyi, belsőre pedig mindig valami más fog meg egy srácban..:/
Ja amúgy ment a zöld kéz mindnekinek, aki nem kamuzott le és segít.:D
Privbe légyszi ne írjatok olyanokat, csak kérdéssel kapcsolatosat! Nem keresek semmi “szűztelnítőt”, de köszönöm az eddigi ajánlatokat, nem kell több!😂
1. Válogatós vagy, elérhetetlen pasik jönnek be neked, közben aki alkalmas jelölt lenne elhajtod
2. Peched van
3. Félsz közel engedni magadhoz másokat, ezért megijeszt mindennemű közeledés
4. Nem akarsz úgy igazából pasizni, azért mert 19 vagy még nem biztos, hogy készen állsz rá, talán érzed a nyomást hogy huu ez már gáz kéne ismerkedni de lehet hogy a lelked mélyén még nem akarod
16: Amúgy ezek nem rosszak..
Az egyes nem igaz rám, teljesen hétköznapi srácok jönnek be. A második eléggé szomorú lenne, ha tényleg csak ez állna mögötte.:( Harmadik igazából még esélyes, mert a közeledésüket nem bánom, sőt ha olyan az illető, akkor nagyon örülök neki. Mondjuk az első csóktól nagyon félek..:D Sajnos ez idő közben kialakult nálam.. tudom hogy butaság, de valahogy 19 évesen már tök úgy érzem tudnom kéne és ez frusztrál.:/ A négyes pedig csak simán nem:D Egyedül a csókos dolognál érzem a nyomást, de ha nincs kivel, én tényleg nem erőltetem, inkább várok. Viszont például az első csóknál nekem teljesen megfelelne egy buliban is egy számomra vonzó illetővel, szóval nem is várom el a fehér lovon vágtató tökéletes férfit, mert annyira én se vagyok az a romantikus típus:D
Pasi vagyok, szóval nem tudom mennyire releváns a véleményem :D de hasonló cipőben jártam én is, viszonylag későn, 22 évesen lett először komolyabb kapcsolatom, igaz az azóta is tart lassan hat éve.
Hogy nálad mi a gond, látatlanban nehéz megmondani. Én arra tudok tippelni, hogy rossz helyen keresgélsz, oké hogy buliban megdícsérik az alakod, de az még kevés a párkapcsolathoz - de mondom, ez csak kósza tipp. De nincs ok elkeseredésre leírás alapján nincs veled semmi baj, előbb-utóbb jön majd az igazi :)
18: Köszönöm szépen a válaszod! Remélem igazad van, hogy nincs velem gond, mert nagyon rossz érzés ez az egész..:D Általában nagyon optimista vagyok, de így karantén alatt túl sok időm van ezen agyalni és látványosan romlott a kedvem azóta..:/ Ennyire tényleg nem zavart ez az egész dolog..
És férfiként is várom a válaszokat természetesen, ugyh tényleg mégegyszer köszi a megnyugtatást!:D
Ohhh lyányom.
Hidd el, teljesen rendben vagy.
Én már egyetemre járok, és számos olyan esettel találkoztam ott is, mint a tied, tehát ez nem valami speckó "lemaradás".
Sőt néhány barátosném tapasztalataiból leszűrve lehet jobban is jártál így mintha lenne egy jó kis storyd egy pszihopata exről vagy mimt ha összeálltál volna az első tahóvári dudebroval aki az utadba kerül.
De csak hogy tanácsot is adjak, ne gondolkodd túl a dolgot.
Ha túlgondolkodod, ha elkezded erőltetni azzal jobb esetben kinyírod az egészet és juszt sem jön össze, rosszabb esetben pedig belehajtod magad egy toxikus párkapcsolatba valami idiótával azzal a felkiáltással hogy "nem akarsz magányos lenni". Élvezd az életet, ússz az árral, ne zárd ki a lehetőségeket de ne is rohanj fejjel a falnak, és előbb utóbb megtalálod aki boldoggá tesz :D
Csak lazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!