Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok, nektek van olyan hogy szex után is kielégületlenek maradtok? Lent kifejtem.
Tehát lezavarok egy menetet egy pasival, elélvezek, és utána szinte megint olyan mintha még nem lennék kielégülve. Kb 3-4 menet/orgazmus kell még hogy végre azt érezzem hogy okes, most teljesen ki vagyok elégülve. Ez van a maszturbálással is. 1x csinálom magamnak, lenyugszom egy picit, utána 2-3 perc múlva még többet akarok.
2 pasim volt eddig, mindkettő ki tudott elégíteni, szerették is a szexet, de valahogy én mindig jobban, többet kívántam. Néha már én éreztem magam gázul mikor a csóri után mentem a kocsihoz hogy ne menjen még el, mert még szexelni akarok, hiába nyomtunk le aznap 2-3 menetet. Amúgy ha nemet mond a pasi, és végképp nem sikerül meggyőznöm, akkor egy idő után lenyugszom, meg nem betegszem bele meg semmi ilyesmi.
Amúgy nem gondolok folyton a szexre, meg nem is olyan beteges módon hogy kB semmit nem tudok tőle csinálni, de ha egyszer eszembe jut akkor nagyon eszembe jut.
Beszélgettem barátnőimmel, és egyikőjüknek sincs ilyen problémájuk.
Azért kérdezem elsősorban a fiatalabb lányokat, mert én is 18 vagyok, és gondoltam rá/olvastam hogy van akinek ilyen korban nagyobb az étvágya(hormonok meg ilyesmi), és ez természetes is.
Szóval szívesen várom azok válaszát akik hasonló cipőben vannak, vagy volt ilyen barátnőjük/ismerősük.
Miért, aki már idősebb, az szerinted nem volt ugyan olyan fiatal egykoron, mit te?
Ha elélveztem szex közben, akkor nem, nekem sose volt ilyen. Esetleg ha utána eltelik fél óra, addig szeretgetjük egymást, akkor megjöhetett a kedvem újra, de nem 2-3 perc múlva, minden bújás nélkül.
Leírtad magad is hogy " lezavarok egy menetet ".
Itt a baj , a szexet nem le zavarni kell hanem normálisan csinálni. Ami legyen minimum egy órás legalább és nem maradsz kielégületlen.
Persze 18 évesen nem tudod , nem tudjátok kontrollálni egyáltalán a szexet, hanem durr bele mint a nyúl és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!