Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen a szűz fiú hogy a szűz lánynak könnyen bemenjen, milyen pozíciót vegyünk fel? Stb.
Ejjha. Akkor én erre azt monsom, hogy kellemes gyakorlást és élvezzétek.
Szinte majd biztos voltam benne hogy 14-15. De így hogy 20körül...szerintem megoldjárok. Fokozatosság és menni fog.:)
Előttem szóló ak igaza van. Akkor a legkönnyebb betenni, ha nagyon kemény. Sokkal jobban lehet vele úgy boldogulni.
Nézd, el kell fogadni hogy szűz vagy, azt a hártya kicsit at kell bokni. Lehet, hogy az első alkalommal kicsit erosebben kell majd neki nyomni.
Amit ajánlani tudok, előtte jól nsaljon ki, hogy follyon a puncid. Ujazzon meg 1 majd akár 2 ujjal. Utana tegye be a farkat.
De ismétlem, szűz vagy. Nem vagy kis naiv kislány már, tudod, hogy van akinek fáj kicsot az első alkalom, van akinek nem. Ha te sajnos épp a szűkebb és fajosabb típus vagy, akkor egy kicsit erőt kell venni magadon, és kibirni azt az egy alkalmat. Anélkül nincs további izgalmas szex sajnos. De ne stresszel túl, szerintem csak egyszerűen természetesen át kell esni rajta, ahogy a test engedi. Nem kell agyon filozni rajta ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!