Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyen a szűz fiú hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen a szűz fiú hogy a szűz lánynak könnyen bemenjen, milyen pozíciót vegyünk fel? Stb.

Figyelt kérdés
Mindketten szüzek vagyunk és még akartuk próbálni, én mivel szűk vagyok még lent nem akart bemenni, ő azt mondta hogy megpróbálja hogy ne legyen túl kemény a pénisze hogy ne fájjon nekem annyira, de akárhogy próbálkoztunk nem sikerült, nem akart bemenni. Fiúk ti hogy csináljátok, hagyjátok keményre?

2020. ápr. 13. 08:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2020. ápr. 13. 08:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Én 20 ő 23
2020. ápr. 13. 09:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Ejjha. Akkor én erre azt monsom, hogy kellemes gyakorlást és élvezzétek.

Szinte majd biztos voltam benne hogy 14-15. De így hogy 20körül...szerintem megoldjárok. Fokozatosság és menni fog.:)

2020. ápr. 13. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú hosszú előjáték, olelkezes meztelenül, csókolózás sokáig, a fiú csókol ássa végig a lány testet majd menjen az oral a lánynak. Nem 2percig legalább 10-20percig aztán mehet szépen lassan az ujjazas 1 majd 2 esetleg 3. Majd h minden jól elő van már készítve mehet a szerszám is.(misszio.)És ha jó munkát végzett a srác akkor probléma nélkül be fog csusszanni, persze ésszel és lassan. Nem egyből az egészet először csak a végét játszod be, aztán kicsit be majd ki kicsit még beljebb majd ki és így tovább. Persze közben beszéljétek h milyen is a lánynak, mivel nem tudjuk mennyire szűk menn, ide fog vérezni vagy fájni neki. Kis torcsit lehetőleg nem fehéret készítsenek oda. Ha minden jól meg hamar elmulik a fájdalom is és ameddig bírja a srác mehet bár ez elsőre nem feltétlen lesz hosszú hadművelet. Vártok kicsit aztán mehet a következő kör.
2020. ápr. 13. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak keménnyel lehet könnyen behatolni.
2020. ápr. 13. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Előttem szóló ak igaza van. Akkor a legkönnyebb betenni, ha nagyon kemény. Sokkal jobban lehet vele úgy boldogulni.

Nézd, el kell fogadni hogy szűz vagy, azt a hártya kicsit at kell bokni. Lehet, hogy az első alkalommal kicsit erosebben kell majd neki nyomni.

Amit ajánlani tudok, előtte jól nsaljon ki, hogy follyon a puncid. Ujazzon meg 1 majd akár 2 ujjal. Utana tegye be a farkat.

De ismétlem, szűz vagy. Nem vagy kis naiv kislány már, tudod, hogy van akinek fáj kicsot az első alkalom, van akinek nem. Ha te sajnos épp a szűkebb és fajosabb típus vagy, akkor egy kicsit erőt kell venni magadon, és kibirni azt az egy alkalmat. Anélkül nincs további izgalmas szex sajnos. De ne stresszel túl, szerintem csak egyszerűen természetesen át kell esni rajta, ahogy a test engedi. Nem kell agyon filozni rajta ésszel.

2020. ápr. 13. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
És segíthet ha miközben rajtad van misszionáriusban, felhúzod a térded is. Így talán egy kicsit könnyebben megnyílik a hüvely és könnyebben bemegy.
2020. ápr. 13. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!