Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy üljek egy férfi szájára?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy üljek egy férfi szájára?

Figyelt kérdés
Konkrétan rá kell ülni vagy térdből tartani magam? Hogy kell csinálni, hogy lehetőleg ne fojtsam meg?

2020. ápr. 13. 02:37
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Hát úgy hogy azért nyalni és velegőt venni is tudjon
2020. ápr. 13. 02:51
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Legegőt

Sorry

2020. ápr. 13. 02:52
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Levegőt

XD

2020. ápr. 13. 02:52
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Ültettem már pár csajt a számra, és azt inkább úgy mondanám, hogy az arcom felett térdel, hogy azért tudjam nyalni is.

Persze volt, hogy ráhúztam a nyelvemre, hogy a luksziba is be tudjak kotorni nyelvel. 🤭😀

De ez az alap helyzet.

Illetve a fordított verzió sem rossz, mikor seggel ülsz bele az arcba, kicsit előrehajolva.

Ez azért is jó, mert a te szádba is lehet valami. 😀 (69 ugye) 👌

F/33

2020. ápr. 13. 03:47
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Úgy csináld hogy te tudjál rajta mozogni.
2020. ápr. 13. 07:34
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
Bátran!
2020. ápr. 13. 07:45
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

Én mindig térdelek a srác feje fölött. Nem is tudom elképzelni, hogy lehetne szó szerint "ülni".

L

2020. ápr. 13. 07:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Combbal tartani kell magad. Nem ulhetsz rá szó szerint. Az inkabb csak hegye terdelés. Annyira viszont le kell engedni magad, amikor már érzed hogy hozza ér a puncodhoz a nyelve. Utana ő már kicsot megigazit, hogy feljebb vagy lejjebb egy cseppet. Attol fugg neki hogy kényelmes és hogy ér el
2020. ápr. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!