Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráülhetek a férfi szájára/arcára?
Figyelt kérdés
A partnerem már szóba hozta, hogy nagyon szeretné ha a szájára ülnék és úgy nyalhatna. Viszont rajtam van némi túlsúly és elég combos, fenekes vagyok így félek, hogy kvázi megfulladna vagy elmenne a kedve az egésztől. :D Tudom, gyerekesen hangzik, de mégis tartok a dologtól. Ezt eddig is kerültem az életemben, bár érdekel, de a gátlásaim visszatartanak. A pasi nem a barátom, csak a szexpartnerem, így főleg félek a dologtól...
Bármi tapasztalat ebben?
25/L
2017. máj. 7. 18:25
1/8 anonim válasza:
Minnél nagyobb a bula annál jobban szeretik a férfiak, ha rákotyol a nő a pofájukra. Ha beteríti az egész arcát az lesz csak az igazi gyönyör neki hidd el. Sőt, ha fulladozik még jobban szorítsd rá az arcára a nagy buládat.
2/8 anonim válasza:
Próbálkozz, ne szorítsd rá magad, és nem lesz baj. Ha mégi kellemetlen neki, majd szól.
3/8 anonim válasza:
Figyelj, ha ő vetette fel, nyilván nem vak, tisztában van vele, hogy mekkora vagy. Viszont azt jó, ha tudod, hogy "ráülni a szájára, arcára" nem azt jelenti, hogy ténylegesen ráülsz, meg elengeded magad (kivéve akkor, ha ez a fajta dominancia és erőszak belefér az együttléteitekbe), inkább arról van szó, hogy fölé térdelsz, guggolsz, stb., szóval igazából tartod magad valamennyire a lábaddal, és nem nehezedsz rá a fejére a teljes súlyoddal. Úgyhogy nem kell aggódnod ilyenek miatt. Én is húsos lány vagyok, nagy combbal és fenékkel, de a páromat sosem zavarja ez ilyen helyzetben sem, szoktam az arcára ülni és úgy kényeztet.
4/8 anonim válasza:
Persze, csak óvatosan. Aztán majd ő irányít.
6/8 anonim válasza:
Ha szeretné, miért ne, csak azért figyelj oda. Azt csak észreveszed, ha fulladozik.
7/8 anonim válasza:
Ülj rá nyugodtan, nem fog megfulladni. :)
És hát ő kérte!
Ne vond meg tőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!