Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csalódtatok már kellemesen nagy péniszben?
Arra gondolok, hogy azt hittétek nem fog működni, fájdalmas lesz stb. De ennek ellenére pont az ellenkezője történt és élvezetes volt?
Esetleg ha tudjátok leírnátok mekkora volt a pénisz és mi volt benne a jó?
És mi lett utána?
Igen.
20 cm fölötti volt, nem tudom pontosan, és amikor elkezdte betenni fájt, de az a "jó fájás"
Nem akart bemenni, csak egy kicsi volt belőle bennem először és elkezdtett játszani a csikómmal, nagyon benedvesedtem és be csúszott.
Szerintem nem kellett 2 perc az első orgazmusig.
A szüzességemet egy 23/5-össel vesztettem el. Azóta is csak a nagy mérettél (leginkább a hossztól, vastagság annyira nem izgat) tudok igazán elmenni.
Próbáltam már kicsivel, kisebbel, de egyiket sem élveztem.
Én tartok a nagytól, mert az első partnerem cm-ekre kilógott belőlem és nagyon vastag volt, soha nem élveztem vele, annyira fájt. Tény, hogy nem volt képes felizgatni, mert nem igazán vonzódtam hozzá.
Később valaki azt mondta, hogy 17 cm és ettől is tartottam. Lemértem magam répával és max. 15 ment be.
De a gyakorlatban simán bele tudtam ülni a 17-be, semmi kellemetlen érzés nem volt, igazán kellemes meglepetés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!