Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, őszintén! Válaszoltok rá?
Első szexetek (lánnyal..) hogy sikerült:
Mennyi idő után élveztetek el elsőre?
Hány kört bírtatok?
A lány hányszor élvezett el?
Hány évesek voltatok és mennyi a lány?
Hányadik partnere voltál?
Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
Kb. 5 perc
2 vagy 3 már nem emlékszem
Kétszer
24-25
Nem tudom
Alkalmi
1: Nem emlékszek, de szerintem nem durrantam el túl hamar
2: Szerintem akkor egy menet volt
3: Szerintem egyszer élvezett el
4: Én 19 voltam a lány pedig 14
5: Tudomásom szerint az első partnere voltam
6: Kapcsolat volt, együtt jártunk
Mindez 30 éve történt, így már nem emlékszek pontosan minden részletre
Elsőre valamikor 5-10 perc között élveztem el, amikor lovaglóról kutyára váltottunk ott nem bírtam tovább :D
Két kör volt időhiány miatt :(
Akkor nem élvezett el, de később abba is beletanultam ;)
Kapcsolat volt, mindketten 16 évesek voltunk, neki már a második voltam akkor
A lány szép lassan le fektetett az ágyra , rám feküdt és pár percig csókolgatott , a számat , arcomat és a mellkasomat csókolgatta .
Majd rám mosolygott és óvatosan le húzta a nadrág sliccemet , úgy jó térdig le tolta a nadrágot rólam .
Ekkor ara gondoltam : Úr isten , ez most mit akar velem csinálni ?
Majd lassú mozdulattal be nyúlt az alsó nacimba is és elővette a farkamat .
Nagyon izgató volt ahogyan elkezdte felfedezni a farkam , tapogatta , nézegette , majd a hosszú haját , oldalra hajtotta , még 1 mosoly és arcával elkezdett le ereszkedni a farkamhoz .
Finoman lehúzta róla a bőrt és elkezdte sorozni apró puszikkal , majd éreztem ahogyan lassan becsúsztassa a szájába .
Mikor már kő keményen merev voltam , ismét rám mosolygott , majd intenzívebben kezdte húzogatni a farkamat , miközben egyre mélyebbre nyelte be a szájába s közben a másik kezével a heréimet maszírozgatta .
Nem élveztem el , mert a szüleim megzavartak bennünket , de így is nagyon nagy élményt volt számomra , sosem felejtem el .
Ezt követően még jó párszor lefeküdtünk egymással és úgy kb : az első alkalommal fél óra alatt élveztem el .
Mindig csak egy menet volt egyszerre , de naponta átlagban 3x is .
A lány , nem tudom mennyiszer élvezett el , csak ara emlékszem hogy szinte végig élvezte ő is , velem együtt , hiszen végig be remegett az egész teste és teljesen magán kívül volt .
Plusz szex közben , erősen szorított magához és többször azt ismételte , hogy istenem ez annyira jó , ne hagyd abba kérlek , ne foglalkozzál semmivel csak csináld stb ...
Ezek a kérő szavak hozzám , még + inger löketet adtak nekem . (Isteni volt )!
Én ekkor 19 éves voltam .
A lány pedig 16 éves volt .
A lány nekem az első partnerem volt .
Én a lánynak a sokadik voltam .
Komoly szándékkal ismerkedtem meg a lánnyal , 1 évig tartott a kapcsolatunk , és hozzám is költözött .
Kb. 10.perc
1 kört bírtam
A lány 2x ment el (mert kinyaltam az elején 1x az aktus közben még1x elment)
19 voltam a lány 31
Nem tudom hanyadik voltam neki
1) Kb 5 perc
2) Két kör volt
3) Összesen háromszor, az első körben egyszerre (varázslatos volt), a másodikban kétszer mire megint végeztem
4) Én 18, ő 19 de neki nem az első voltam
5) Ezt nem tudom pontosan, 3. vagy 4.
6) Második randi, még párszor taliztunk ugyanígy de nem lett belőle komolyabb
Hát elég viccesre sikeredett így visszagondolva. De így utólag azt mondom, hogy nagyon jó lett.
Elsőre akkor élveztem, mikor lehúzta az alsót rólam, és hátrahúzta a fitymát. Itt elsültem. A második sem lett hosszabb, mert kis tisztálkodás után neki állt szopni és kb 1 perc után a szájába élveztem.
Hat kör volt.
Négyszer élvezett el, ebből kettő nyalással. (Itt lettem nyalás mániás.)
Én 13 voltam, a nő 32.
Nem tudom, hogy hanyadik partnere voltam. De ez ott és akkor periférikus volt.
Először egy másfél hónapos kapcsolat volt. Majd még 3 nyáron volt ott 3-4 heteket.
Egy Tisza tavi üdülő faluban nőttem fel. Az utcánkba lakott egy néni, és az unokahuga jött el hozzá segíteni 2hónapra ebben abban, meg nyaralni, főként. 91-ben történt. Mivel tudomást szerzett róla, hogy van vhs videó magnónk (kiváncsi vagyok, hogy hányan tudják, hogy mi az) átjött hozzánk videózni. Semmi különös nem történt még akkor, de már aznap sem volt közömbös a vékonypántos nyári ruhácskában, mert este háromszor vertem ki a répát. Másnap hozott egy kazettát, amin a kék lagúna című, számomra erősen erotikus töltetű film volt. Néztük a filmet az L alakú sarokülön és akkor már én enyhén izgalmi állapotban voltam. Ő akkor egy fehér piros virágos topp és egy fodros aljú piros rövid szoknyában volt. Hát volt baj, mert a film elérkezett ahoz a részhez, amikor a két fiatal felfedezi a szexualitását, és az sem segített, hogy közben Zita felhúzta magaalá az egyik lábát és a terpesszel együtt beláttam a szoknya alá, ami alatt nem volt bugyi, és szabadon láttam a csupasz punciját. Hamar fel is tünt neki a felfokozott izgalmi állapotom, mert már nem tudtam, hogy hova nézzek, és ő is rájött, hogy a rövidnadrágomon látható merevedésem nem csak a film erotikus jelenetének köszönhető. Na itt kezdődött minden.
Kicsit izgultam így kissé soká de legalább nem gyorsan.
1 órában 1 kört bírtam
Szerintem egyszer sem.
Én 21 voltam akkor, a lány 38
Sokadik, mivel prosti volt.
Jó volt összességében meg normális is volt nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!