Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti őszintén válaszoltok?

Lányok ti őszintén válaszoltok?

Figyelt kérdés
2 idegen csajnak sikerült elkérnem eddig a skype címét. Mind2-től megkérdeztem hogy hány centi is mind2 170cm körül mondott egy számot. Amit egy kicsit furcsálok, mert hozzám képest akkor már magasak kicsit. Lányok tőletek ha megkérdezik hány centisek vagytok igazat válaszoltok? Nem túloztok egy kicsit? Őszinte válaszokat várok.

2013. okt. 17. 18:59
 1/10 anonim ***** válasza:
én őszintén mondom meg
2013. okt. 17. 19:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért túloznék?? Szerintem az alacsonyság még cuki is :)
2013. okt. 17. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Én alacsony vagyok de megmondom az igazat!
2013. okt. 17. 19:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor csak simán én vok alacson :D
2013. okt. 17. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
igen, őszintén megmondom. pont azért, mert azt tapasztaltam, hogy ha egy pasi megkérdezi, hogy milyen magas vagyok, akkor azért kérdi mert ő alacsony. akkor meg jobb az elején tisztázni.
2013. okt. 17. 19:34
 6/10 A kérdező kommentje:
jaja nagyon ciki lehet randin derül ki
2013. okt. 17. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Őszintén meg szoktam mondani. (Mondjuk én speciel semmiről sem szoktam hazudni sem neten, sem élőben, mivel nem látom értelmét. :D)
2013. okt. 17. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
170 centi teljesen átlagosnak számít (én is annyi vagyok). És igen, általában az alacsony pasik kérdezik meg a nőktől a magasságot, magas pasik sose firtatták még. :)
2013. okt. 17. 20:08
 9/10 anonim válasza:
165-170 szerintem is átlagos magasság de az hogy megkérdezi-e egy srác,hogy milyen magas a kiszemelt vagy nem az inkább attól függ hogy ő maga minek gondolja magát. Milyen magas vagy kérdező?
2013. okt. 17. 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Én kétféle nagy csoportot különböztetek meg. Az egyik őszintén válaszol néha plusz-mínusz 1-2 centi, általában az iskolában vagy orvosi rendelőben mért hivatalos adat alapján.

A másik aki beleszámolja még a magassarkút is. Nem egy magát 175-nek és 178-nak valló lányt égettem már be az 171 centimmel, hogy akkora volt mint én vagy még annyi sem.

2013. okt. 18. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!