Ti mindig őszintén válaszoltok az anyukás, terhes kérdezőknek, vagy meggondoljátok mit írtok? (mondjuk h ne legyen lepontozás a vége? )
Hazudni nem szoktam, de azt tudom, milyen kérdésekre nem szabad válaszolni, ha nem akarom, hogy lepontozzanak. Igaz, így is előfordult már, hogy számomra érthetetlen okokból voltam teljesen lepontozva, úgy, hogy nagyjából ugyanazt feleltem, mint a többiek.
Egyébként engem néha igenis zavar a lepontozás. Többször előfordult már, hogy tényleg segítő szándékkal, kedvesen válaszoltam egy kérdésre, erre 0 százalékot kaptam. Az ilyesmi akkor is bántó, ha tényleg pitiáner az egész dolog.
Én is csak az őszintét szoktam..és le is vagyok pontozva néha..
jó van mikor okkal, mert én beállítottságomból adódóan sem bírom a hülyéket, és amikor pl a teherbe esés kategóriában már 60. kérdésnél kérdezi valaki, hogy ott van-e a csík?Meg hogy hányok, f.sok ez van az van,terhes vagyok e???Meg a tegnap szexeltem a párommal ma már terhes vagyok-e??kérdések kiborítanak, és amikor már nem bírom beszólok.Mert egyszerűen néha olyan kérdéseket tesznek fel emberek, hogy nem gyereket kéne vállalniuk, hanem agysejt beültetést!!Na és ilyenkor le vagyok pontozva rendesen...de tudom, hogy meg is érdemlem!! :D Ja de ilyenkor se alpári módon írok, csak leírom a véleményemet és kész, és ez sokszor nem tetszik nekik, mert nem vagyok mézes mázos.De könyörgöm, néha ha csak a gyógyszertárost kérdezné meg az ember, már előrébb lenne, mint hogy itt írogat.Ja meg a baba kategóriába imádom, a "40 fokos láza van a gyerekemnek, mitől??" hát basszus...indulj el az ügyeletre vagy valami!!Én lányomnak is volt majdnem 40 fokos láza, de nem azzal kezdtem, hogy feljövök ide, hanem bedobtuk a kocsiba és irány az orvos..
Na mindegy..nem is idegesítem magamat ezzel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!