Ti mindig őszintén válaszoltok az anyukás, terhes kérdezőknek, vagy meggondoljátok mit írtok? (mondjuk h ne legyen lepontozás a vége? )
Mindig őszintén válaszolok. Igazán nem érdekel a pontozás, sose nézem vissza, mire értékelték a válaszom. Sőt, más %-jait sem nézem, csak ha nagyon tapló az illető.
Viszont vannak olyan kérdések, amiket kerülök, nem szállok vitába, és ha tudom, hogy bajos a kérdés, és biztos 0% jár a válaszért, akkor megnézem, írta-e már azt valaki. Ha igen, akkor zöld kezet kap és nem írom le újra.
"Nézzétek meg a százalékomat és rájöhettek :))) Nekem fontosabb hogy egyenes legyek mint az hogy hány hülye pontom van,mint ha beváltható lenne valamire :)))
A válasz 64%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 61%-ban hasznos válaszokat ad."
Nevetnem kell :)))))))))))))))))))))
Lepontozzák a lepontozós kérdést :))))))))))))))))
Mindig megmondom a véleményemet, és nem finomkodok, ha pl valami olyan kérdés van, amitől felmegy bennem a pumpa, hát nem válogatom meg a szavaimat :)
Persze nem alpári, vagy káromkodós stílusban, de azért meglátszik a "hangnemen", ha valami kicsapta a biztosítékot.
Látszik is a százalékomon, de nem igazán hat meg a dolog.
Amúgy kezdem úgy nézni ezt a pontozósdit, hogy inkább annak a válaszát veszem figyelembe, akinek jó kevés százaléka van, mert általában annak van 90% feletti eredménye, aki mindig csak azt mondja, amit hallani szeretnének. Gondolok itt pl arra, amikor valaki azt kérdezi, hogy "tegnap voltunk együtt, ma görcsölt a hasam és viszketett a mellem, ugye terhes vagyok?!" és erre mondják, hogy "persze, szerintem már tuti beköltözött a babóca a pocikádba, szorítok" :D Na az ilyen mindig tuti 100%-ot kap. Hát én nem állok be a sorba :)
Lehet ezt is szorgalmasan lepontozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!