Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, őszintén! Válaszoltok rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, őszintén! Válaszoltok rá?

Figyelt kérdés

Első szexetek (lánnyal..) hogy sikerült:

Mennyi idő után élveztetek el elsőre?

Hány kört bírtatok?

A lány hányszor élvezett el?

Hány évesek voltatok és mennyi a lány?

Hányadik partnere voltál?

Alkalmi volt, vagy kapcsolat?

2020. ápr. 11. 13:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%

Első szexetek (lánnyal..) hogy sikerült:

Jól.

Mennyi idő után élveztetek el elsőre?

A lány nem élvezett el, és elsőre én sem.

Hány kört bírtatok?

1,25

A lány hányszor élvezett el?

0

Hány évesek voltatok és mennyi a lány?

"voltatok"? Miből gondolod, hogy többen voltunk? Akkoriban ez még nem volt ám divat! Én 21 voltam, a lány 19 volt.

Hányadik partnere voltál?

3.

Alkalmi volt, vagy kapcsolat?

Kapcsolat.

2020. ápr. 11. 15:00
 12/31 anonim ***** válasza:
79%

Elég hosszú volt az előjáték, így összességében 45-60 perc között volt az előjáték és az aktus, külön nem tudom mert nem órát néztem közben.

Mivel nem most volt pontosan nem emlékszem rá hány kör volt, de azon az éjszakán és másnap reggel is nagyságrendileg 3-5 menet.

Mivel képes volt többszöri orgazmusra is a hölgy, így jópárszor elélvezett. (nyilván ez egyénfüggő is, nem csak az én érdemem)

Én 20 voltam a "lány" 36 (25nek nézett ki). Lövésem sincs hányadik voltam neki, ez sosem érdekelt.

Alkalminak azért nem mondanám, inkább barátság extrákkal volt, még utána jópárszor összejártunk. 30/F

2020. ápr. 11. 15:15
 13/31 anonim ***** válasza:
87%
Elmesélném őszintén, ha még emlékeznék rá. Az biztos hogy ő 20 volt, én 19. Nem én voltam neki az első. Kapcsolatban voltunk. Én egyszer élveztem az biztos, mint mindig. Hogy mennyi ideig tartott és hogy ő elélvezett-e, arra nem emlékszem.
2020. ápr. 11. 15:26
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem élveztem el

Egy menet volt, kb 20perc

Egyszer se

Én 18, ő 19

Sokadik

Prosti volt

2020. ápr. 11. 17:10
 15/31 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az első majdnem 5 teljes mp-ig tartott. :-))
2020. ápr. 11. 18:40
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Kb 5 perc. De nagyon lassan és csendben csináltuk, azért bírtam ilyen sokáig. 1 kör volt csak. A lány nem élvezett el akkor. 18 voltam én, a csaj is 18. Második partnere voltam én. Se veled se nélküled kapcsolat volt. Jó volt, már bánom, hogy nem volt komolyabb akkor vele. 24f
2020. ápr. 11. 22:17
 17/31 Pretorius25 ***** válasza:
94%

Mennyi idő után élveztetek el elsőre? -Nem mértük az időt, de elég jól bírtuk :D

Hány kört bírtatok? - 4-et.

A lány hányszor élvezett el? - Egyszer.

Hány évesek voltatok és mennyi a lány? - Lány 18, Én 23.

Hányadik partnere voltál? - Ha jól tudom harmadik. 15 évesen vesztette el a szüzességét.

Alkalmi volt, vagy kapcsolat? - Volt egy rosszul működő párkapcsolata, szóval szeretői viszony volt köztünk 2 éven át.

40/F

2022. júl. 5. 22:52
 18/31 anonim ***** válasza:
93%

Első szexetek (lánnyal..) hogy sikerült: Elbénáztam nem szégyen :) Következő lánnyal már minden oké volt.

Mennyi idő után élveztetek el elsőre? Nem élveztünk el.

Hány kört bírtatok? 0

A lány hányszor élvezett el? 0

Hány évesek voltatok és mennyi a lány? Én 18 lány 23

Hányadik partnere voltál? Nem kérdeztem.

Alkalmi volt, vagy kapcsolat? Alkalmi volt.

2022. okt. 2. 19:01
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

16 voltam a lány 17 nem én voltam neki az első hanem kb az 5.

Egy szexmán csak volt. Én elmentem elsőre 5p alatt. Ő nem ment el közben. Nyalatta magát instrualt. Aztán beleült és szetlibagolta a farkam úgy ment el a csaj.

2022. okt. 3. 07:30
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
21 voltam, a lány 25. Szinte azonnal elélveztem, de elütöttük az időt a következő menetig. Ott már valamiért simán ment fél óráig. Nem tudom hányszor élvezett ő el, de én még utána egyszer, és ennyi. Kapcsolat lett végül, de sajnos csak pár hónapos. 7. partnere voltam.
2022. okt. 27. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!