Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tettetek volna a helyemben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettetek volna a helyemben? Nagyon cikinek tartjátok?

Figyelt kérdés
Pasi éppen nyalt ki, mikor éreztem, hogy pukiznom kell. Nem akartam az arca elé fingani, így inkább bekamuztam neki, hogy muszáj kimenjek pisilni és ott kiengedtem a galambot.
2020. ápr. 7. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet megkepődnék ha nyalás közben, a csaj az arcomba eresztene. 😳😀
2020. ápr. 7. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez jó megoldás volt. Ez a legkevésbé kellemetlen, amit ilyenkor tenni lehet
2020. ápr. 7. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki amit csináltál, az lett volna az ha az arcába fingasz.
2020. ápr. 7. 19:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt csináltam volna.
2020. ápr. 7. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Meghoztad a lehető legjobb döntést a szituációban.
2020. ápr. 7. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez volt a legjobb döntés.
2020. ápr. 7. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nem ciki - ez volt a leghelyesebb amit csináltál. Akkor lett volna ciki ha az orra alá küldöd el. Kieresztetted a gőzt, hogy utána el tudd magad engedni és élvezni a szexet, de nem a partner orra alá. Ez így korrekt. Mindenkinek van anyagcseréje, de nem a másik előtt csináljuk.
2020. ápr. 7. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!