Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzónak tartjátok a kis melleket?
Figyelt kérdés
Nagyon kicsikek a melleim s e miatt önbizalom hianyom is van.. úgy érzem nem vagyok e miatt elég nőies.
20l
2020. márc. 29. 23:47
1/21 Noren1989 válasza:
Ha vékony, kislányos alkat is társul mellé, akkor igen.
Ha egy bazinagy mellkason, 180cm/80 kilós nőn van ugyanez, az sajnos illúzióromboló.
2/21 A kérdező kommentje:
Kep alapján akar velemenyeznetek is?
2020. márc. 29. 23:50
4/21 anonim válasza:
Biztosan csak a kis melleid miatt van önbizalomhiányod?
6/21 anonim válasza:
igen kép alapján véleményeznénk is.
De egyébként én pl szeretem a kis melleket.
7/21 anonim válasza:
Én nekem tetszenek a kis mellek de nem értem ettől, miért ne lenne egy nő nőies?
8/21 anonim válasza:
Linkelj ide képet vagy küldj privátban. :) 21/F
9/21 anonim válasza:
Nem az számít mekkora melled van, hanem hogy "egyben" milyen vagy. A teljes testalkat, arc stb. na meg személyiséged. Képzed el a legtöbb nőnek nincs giga GG-s melle, mégis vannak akik akár a-s vagy b-s mellekkel is akár minden ujjukra 10 pasit kapnának.
10/21 anonim válasza:
A segged legyen jó,👌 engem a kisebb mell nem zavar!
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!