Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Ti mennyire tartjátok szenvedélyesnek magatokat az ágyban?
Figyelt kérdés
Indoklást is írhattok 😋2020. márc. 23. 18:18
2/16 anonim válasza:
Én szenvedélyesen szét kenem az ondót a nő testén
4/16 anonim válasza:
Nekem az a filozófiám hogy inkább legyek túl vad és majd szól a partner hogy finomabban, mint hogy túl finom és nem szól hogy vadabbul. Plusz folyamatos szemkontaktus és csókolózás. Nagy dolgokat nem kell csinálni szerintem, elég ha odafigyelünk egymásra.
5/16 anonim válasza:
én nagyon, eléggé annak tartom magam, pm-ben részletezhetem ha gondolod.
6/16 anonim válasza:
Par exem brutal szenvedelyes volt, nagyon jo volt velük, legszivesebben felvettem volna videora, hogy vissza tudjam nezni, milyen 'müsort' csinaltunk :P
Volt olyan, aki olyan lassu volt egesz vegig, hogy azt hittem, elalszik rajtam, es en is nagyon untam. Nagyon lehangolo volt ...
8/16 anonim válasza:
Ez nyilván a partnertől is függ, én azt mondanám hogy nem durván vagy kirobbanóan szenvedélyes viszont szeretek játszani és felfedezni hogy a hölgy mit kedvel, mire érzékeny, és ezzel jól "elszórakozni". Majdnem elvinni a csúcsig majd lassítani és így sokszor addig ameddig nem bírja tovább és teljesen bepörög..Viszont semmi esetre sem szórakozni vele de elérni hogy hatalmasat élvezzen ha lehet.
9/16 anonim válasza:
Én pedig szenvedélyesen domináns palinak tartom magam!
Tehát szenvedélyesen nyalom a puncit,mert imádom,de ☝️ pl kutyus pózban, vagy mikor dohányoztatom a csajt, na ott eltudnak fajulni a dolgok, ha úgy van... 🙄🤭🤭
33/F
10/16 Noren1989 válasza:
3,6...nem jó, de nem is tragikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!