Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Menstruáció alatt ki szoktátok elégíteni magatokat? Mennyire ajánlatos ilyenkor? N
A hüvelyed vérzik nem a kezed meg nem a szád.
Alap hogy menzikir is leszopom vagy kiverem amolyan szopó hèt van
De ha szexelni akarunk akkor lehet kapni Dm-ben zsinornélküli Soft tampont ez a méhszájra fekszik rá. Se téged se a párodat nem zavarja.
Soft tampon +óvszer és mehet a menet.
A menstruálció nálam nem kifogás a szexre sőt első 3 napban olyan kívánós vagyok h megvagyok húzatva 😂😂
24N
Jah bicsi félre olvastam.
Igen
Magamat is ki elégítem de csak csiklósimi
24N
Húú köszi a tippeket! Nagyon jókat írtatok!:)
Igen volt hogy ilyenkor kielégitettem őt orálisan,attól mert nem volt szex. Ez a soft tamponos dolog tetszik. Viszont ezen a héten nem tudunk egyébként sem találkozni mert dolgozik 12 órában mellette meg vizsgázik is.
Mentek a zöldek!
Mi ezeken a napokon, amikor már gyengébb a vérzés, vagy alig van, tobbnyire sexelunk is. Olyankor nagyon kívános a barátnom. Es rettentoen is élvezi a dolgot.
De van, hogy csak kolcsonos kényeztetés van. Még akár én is kényeztetem a csikloját, mellét, stb. De tobbnyire mindig a szexnél kotunk ki :D
Lényeg, hogy simán lehet.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!