Ajánlatos igy edzeni?
Figyelt kérdés
Megjött a menstruáciom és fogyokúrás gyakorlatokat végzek.Ajánlatos igy edzeni?Köszi a válaszokat!:)2015. máj. 10. 10:54
1/3 anonim válasza:
Ha jól esik, akkor hajrá. Én akkor kihagyom a futást mert vagy hasmenésem van, vagy jobban begörcsölök tőle.
2/3 anonim válasza:
Miért ne? Hacsak nem érzed rosszul magad, persze, akkor ne erőltesd. Nekem érzésre nem változik semmi, így eszembe se jutna máshogyan mozogni, mint ahogy épp jön.
3/3 egy.utazo.lany válasza:
Szia. Én boxoltam régebben, és simán elmentem edzésre úgy, hogy megvolt. Tehát nyugodtan mozogj úgy ahogy szoktál, kivéve ha nagyon rosszul vagy, vagy mozgás után leszel rosszul. De majd kitapasztalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!