Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért tartjátok szexibbnek a vörös hajszínt mint a többit?
Vörös hajú nő vagyok. Remélem nem baj ha én is írok.
Nem mindenkinek tetszik. Sőt! Nagyon megosztó hajszín. Vagy nagyon szereti valaki, vagy nagyon nem.
Voltak olyan pasik, akik szószerint megmondták ha nem vörös hajam lenne akkor többet is el tudnának képzelni.
De voltak olyanok is, akik egyszerűen mániakusan oda voltak érte.
Tény, hogy egy jó vörös árnyalat sokat tud dobni az ember megjelenésén (persze csak ha megy a bőrszínedhez, szemszínedhez).
Nekem is nagyon tetszik a vörös, a mostani barátnőm is az.
Talán neki nagyon megy az arcához, mindenéhez a vörös haj.
Meg azért tetszik sok férfinak mert sokall ritkább minta fekete és barna.
Arról ne is beszéljünk hogy a barátnőmnek nem kellett soha borotválni semmilyét. Neki épp hogy van a kezén , lábán egy kis pihe csak, de ezt csak akkor lehet észre venni ha nagyon megnézzük. Nem úgy mint a fekete csajoknak hogy állandóan szőrösek, borostásak.
A punciján is nagyon vékony és rövid a szőr, ez is inkább csak pihe.
De maga a haja színe az valami mese szép vöröses szőke.
A fekete hajszín is jó jéghideg kék szemekkel:), vagy zölddel, szürkéssel.
A vörös vadító tud lenni mindenféleképpen, nemhiába tüzes (de nem minden esetben) egy szép ruhával, normális jellemmel tuti nyerő.
Nő vagyok,de tetszenek a nők is.
A rezes vörös nagyin nem tetszik. A pirosas vörös jobban tetszik,de nem a kedvencem. Nem mindenkinek áll jol. Pl én cigányossn néznék ki vörös hajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!