Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgatja annyira a pasikat a vörös szőrzet, haj egy lányon?
Nekem csak akkor tetszik a vörös, ha természetes. Egyébként szerintem nagyon erőltetett, és általában 40-es 50-es nőknél jellemző, hogy így akarnak kitűnni, dögösnek látszani. Nekem ez inkább közönséges hatást kelt.
F28
Nagyon szépek a vörös csajok.
A barátnőmmel is azért jöttem össze , ezt láttam meg először. Persze hogy hosszabb ideje együtt vagyunk, ahhoz nagyon sok minden más is kell, de ez egy nagyon nagy pluszt ad. De ez neki is egy áldás mert a karján például nem is látszik, ott inkább szőke pihe és nem kell neki sehol szőrteleníteni.
Ami ritka de nem taszító;azt általában szêpnek találjuk. Ha még ez a dolog feltünő is:rajongunk érte.
Ami a vörös hajat a szexxel összefüggésbe hozza;az a történelem.
Az ókori görögök valamilyen babonából jobb szexuális képességűnek tartották a vörös hajúakat. Erre ráerősített a középkorban,és a kora újkorban az a tény,hogy a független luxusprostituáltak többnyire zsidó származásúak voltak. Ismert tény,hogy ezen népcsoport tagjai ha nem (az európai ízlésnek kevésbé megfelelő keleties vonásokat viselnek) főként vörös hajúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!