Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A genetika ebbe beleszól.
Nálunk egyedül az anyai nagymamám volt vörös hajú fiatal korában, kék szemmel. Papám barna zöld szemmel, másik nagyszüleim barnásak/feketések, apával együtt szemre és hajra.
Azt gondolom mindenki ismeri, hogy sok külső jegy két generáció múlva jön csak ki (szóval sokszor van hogy valaki a nagyszülőre hasonlít jobban, nem is szülőre)
Én mégis vörös lettem, zöldes-barna szemekkel. (Ami mondjuk tényleg ritka, még ezen belül is)
Ja bocs és a lényeg: Nyak alatt minden szőröm fekete. A hajam vörös, a szemöldököm vörös, viszont nyak alatt minden szőr sötét nálam (már ha hagynám őket kinőni)
22/L
Aki valódi vörös,rendes örökítő genetikával az igen mindenütt vörös,az utolsó pihéig.
Ezért kell a szempillám szemöldököm tartósan színezni,hogy kiemelje a szemem színét és előnyös legyen.
Nyáron a szeplő az egész testem beborítja,az arcomon van legkevesebb...
Fényvédő krémeket kell használnom,a bőröm vékony érzékeny.
(Nő vagyok,nem lány ne írjatok privit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!