Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgatja annyira a pasikat a vörös szőrzet, haj egy lányon?
Figyelt kérdés
Én is személy szerint teljesen vörös vagyok, ahol csak lehet, még a szemöldököm is vöröses-barnás. Azt vettem észre, hogy egy csomó pasi "meg van bolondulva" érte. Volt olyan eset hogy egy buliban a pasi csak azért választott engem egy másik csaj helyett mert én vörös voltam, ő meg barna. Több pasi ismerősöm is mondja hogy mennyire dögös hogy vörös vagyok meg stb.. Nem dicsekedni akarok, csak egy kicsit leírni a helyzetet. Én viszont a mai napig nem értem, hogy miért vannak annyira meghalva a pasik(tisztelet a kivételnek) a vörös lányoktól. Sokan mondják hogy azért mert én természetesen vagyok ilyen, nem festetek meg semmi, ebből pedig kevés lány van. Ti mit gondoltok?2020. jan. 20. 19:03
11/12 anonim válasza:
Igen, valószínű a ritkasága miatt ilyen vonzó, igazi kuriózum. Nekem is nagyon tetszenek a vörös lányok, ha eredeti, ha festett, szerintem nagyon nőies hajszín. Férfinak annyira szerintem nem áll jól, de bőven eszméletlen vonzó tud lenni. Viszont azt nem tudnám elképzelni, hogy csak emiatt össze jönnék valakivel. Sajnos én nem vagyok kivétel, nem jár a tisztelet... ☹️
12/12 anonim válasza:
Mert tényleg vadító tud lenni a vörös, kihívó. Nemrég egy nővel volt munkakapcsolatom, aki vörös volt, és amikor ült, a haja elrendezése miatt, amikor csak ránéztem, a Királykobra jutott róla az eszembe. Domináns volt:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!