Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért tartjátok szexibbnek a vörös hajszínt mint a többit?
A természetes szőkésvörös haj mellé világos bőr is társul és többségében zöld szem, ez egyfajta természetes szépség ami nekem nagyon bejön.
(Az irigyek most tuti lepontoznak, mert ugye itt ha valakinek jó azzal ezt teszik)
Az én párom is természetes vörös, illetve amikor először láttam, bő 10 éve, még nem festette szőkés barnára. Ilyen hajszíne is volt mikor tavaly összejöttünk. Kedvemért nemrég meglepett azzal, hogy visszafestette az eredeti színére, azóta "megvadulok" ha látom.
Amiért sokaknak a szöszik - az egyik embernek ez tetszik, a másiknak az. Szubjektív, az ízlések meg belülről jönnek.
Egyébként a vörös IS lehet jó, fontosabb hogy a frizurád, a hajszíned a testalkatodhoz, arcformádhoz, személyiségedhez passzoljon. Van akinek nagyon jól áll, másnak meg borzalmasan.
Neken alapból barna, egy ideje festem vörösre. Barátom alig várja már, hogy lekopjon a festék, mondta, hogy sokkal jobban tetszem neki barna hajjal. Szóval nem mindenkinek ez a zsánere.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!