Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális a gondolkodása?
Sziasztok!
A párommal 5 éve vagyunk együtt, én 20N ő 23F.
Évről évre egyre kevesebbet szexelünk, szerinte bennem van a hiba.
Sajnos, ő nem szereti az érintéseket, nem szeret csókolózni, nyalni.. Semmit. Ha, valamit akar, hirtelen nagy erővel elkezdi dorzsolni a csiklom, majd benyalazza az ujját és "foleroszakolja", ha azt mondom, hogy ez nem jó, meg ő van felhaborodva. Orgazmusom sosem volt még tőle. Ha, pedig próbálom megmutatni neki, hogy mit hogyan szeretnék,hogy csináljon, elkezd ordítani velem, hogy ez másnak jó volt, és ő tud mindent és ne mutogassam neki.
Szerinte az a normális, hogy én meglátom és már fel kéne, hogy izguljak a puszta látványától, mert, hogy másnál ez volt.
Nem tudom, segítsetek légyszíves, ti mit gondoltok erről, mit kéne, hogy tegyék? Egyszerűen nem tudok felizgulni 20 mp alatt csak a látványtól.
Nekem fontosak az erintesek a csókok, előjáték, de mióta együtt vagyunk, szinte egyszer sem csokoloztunk!! Akkor is csak a megszolasok voltak, hogy ő van alul, meg, hogy kevesebb nyál stb..
Beszélni nem lehet vele! Nem érti meg, csak a saját igazat szajkózza.
Mielőtt kerdeznetek, én mindent megadok neki, amire csak vágyik, bármelyik póz, szopás, annál, bármi.
Cserebe pedig semmit nem kapok!és ez már az elejétől kezdve így van.
Nem akarok hazudni, de havonta van csak szex emiatt.(en igényelnek sokkal többet is, de nem így, ahogy ő csinálja).
Lehet ebből még normális kapcsolat? 5 évet érdemes eldobni emiatt és az életemet így leélni?
Kérlek, adjátok Nekem tanácsot, már nagyon el vagyok keseredve! :(
A párod egy élhetetlen barom, akinek elég sok problémája van, érzelmi és értelmi is, az alapokat ismeri és itt vége is a történetnek, a többit hárítással támadással pótolja és kezeli.
Ugyanakkor, itt nem csak a szexel van baj és főleg nem azzal, az már csak a legutolsó dolog az egészben.
Valahol azt gondolom, benned is komoly problémák vannak, ha te ezzel az élethelyzettel együtt tudtál élni önként, és nem volt annyi belátásod hogy észrevedd mennyi minden nincsen rendben.
Tartok tőle, hogy mennyire tudsz te értelmes kapcsolatot kialakitani mással, ha ezeket itt sem tudtad megugrani.
Én azt mondom, szerintem nincs értelme ezt a kapcsolatot erőltetni, ebből az emberből minimum 10 évnyi lelki fejlődés hiányzik.
Jobb ezt hagyni, szedd össze magad, biztos vannak olyan nagyszerű értékeid amiket ki lehet bontani, hagyj időt magadnak hogy
jobban megismerd magad és rájöjj mi az amit igazán szeretsz az élet minden területén.
Ha már tudod ki vagy valójában, majd akkor keress pàrt.
Egyébként hagyd ott amíg teheted, nagyon komolyan mondom, egy ilyen ember csak rosszabb lehet.
Lány vagyok és borzalmas ezt olvasni, az a legborzalmasbb, hogy ezt te hagyod. Semmit ne tegyél ebbe a kapcsolatban, azonnal ki kellene szállnod. Undorító ez a hozzáállás a férfitól, de az is nagyon rossz, hogy te hagyod. Kérlek kezdj el foglalkozni magaddal, te legyél magadnak az első, és figyelj rá, hogy a partnered is figyeljen rád.
Eldobni a kapcsolatot?? Persze, azonnal. Ezután kezdhetsz majd élni boldogan, ha találsz majd egy normális embert.
Szerintem kérj tőle bocsánatot, amiért nő vagy.
Viccet félre téve. Szerintem a pasid egy idióta. Én sosem szégyelltem ha a csaj tanított, meg megmondta, hogy hogyan csináljam. Egy értelme ember tudomásul veszi, ha valami nem jó a másiknak. Nehogy már ő jobban tudja, hogy neked mi esik jól.
Te meg 5 éve eltűröd, úgyhogy szerintem meg is érdemled valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!