Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek normális a gondolk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális a gondolkodása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párommal 5 éve vagyunk együtt, én 20N ő 23F.

Évről évre egyre kevesebbet szexelünk, szerinte bennem van a hiba.

Sajnos, ő nem szereti az érintéseket, nem szeret csókolózni, nyalni.. Semmit. Ha, valamit akar, hirtelen nagy erővel elkezdi dorzsolni a csiklom, majd benyalazza az ujját és "foleroszakolja", ha azt mondom, hogy ez nem jó, meg ő van felhaborodva. Orgazmusom sosem volt még tőle. Ha, pedig próbálom megmutatni neki, hogy mit hogyan szeretnék,hogy csináljon, elkezd ordítani velem, hogy ez másnak jó volt, és ő tud mindent és ne mutogassam neki.

Szerinte az a normális, hogy én meglátom és már fel kéne, hogy izguljak a puszta látványától, mert, hogy másnál ez volt.

Nem tudom, segítsetek légyszíves, ti mit gondoltok erről, mit kéne, hogy tegyék? Egyszerűen nem tudok felizgulni 20 mp alatt csak a látványtól.

Nekem fontosak az erintesek a csókok, előjáték, de mióta együtt vagyunk, szinte egyszer sem csokoloztunk!! Akkor is csak a megszolasok voltak, hogy ő van alul, meg, hogy kevesebb nyál stb..

Beszélni nem lehet vele! Nem érti meg, csak a saját igazat szajkózza.

Mielőtt kerdeznetek, én mindent megadok neki, amire csak vágyik, bármelyik póz, szopás, annál, bármi.

Cserebe pedig semmit nem kapok!és ez már az elejétől kezdve így van.

Nem akarok hazudni, de havonta van csak szex emiatt.(en igényelnek sokkal többet is, de nem így, ahogy ő csinálja).

Lehet ebből még normális kapcsolat? 5 évet érdemes eldobni emiatt és az életemet így leélni?

Kérlek, adjátok Nekem tanácsot, már nagyon el vagyok keseredve! :(

2020. ápr. 3. 16:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
5 évet lehúztál egy srác mellett, akivel ilyen szinten nem lehet beszélni?? Ébresztő!!!
2020. ápr. 3. 16:49
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam ilyet tanácsolni, de ha nem lehet vele normálisan megbeszelni, akkor sürgősen szakíts vele a magad érdekében.
2020. ápr. 3. 16:50
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Te 5 évet pazaroltál az életedből.egy ilyen kreténre? Inkább most hagyd ott, amíg még fiatal vagy...
2020. ápr. 3. 16:51
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát...miért vagytok együtt egyáltalán?

Csak a szexről írtál, de aki ilyen intim dologban ennyire indulatos és fafejő, az másban sem lehet nagyon más...

Helyre kell tenned magadban az érzéseket, ne az 5 évet sirasd, hanem inkább gondolj arra, h tényleg ez kell-e neked, vagy sem. Ha nem, akkor minél hamarabb ki kell innen lépni.

Jah, és off topic, de szerintem az alapvető probléma szerintem máshol van a kapcsolatotokban, csak ebben csúcsosodik ki. Igazam van ?

2020. ápr. 3. 16:52
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Wtf ilyen emberből félév is sok, nem hogy 5 év.

A legjobb éveidben vagy, fiatal, most vagy a csúcson, ne pazarold el az életidőd és a gesztusaidat ilyenre.

6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kapcsolatból többgyerekes anyukák is menekülnek, nem hogy 20 évesek, akik előtt még annyi lehetőség áll! Hagyd magad mögött a lábtörlő-létet, tedd rendbe az önértékelésed, legyen saját életed és döntéseid, legyen méltóságod és elvárásaid a másikkal szemben, keress normális párt, és tudj létezni egyedül is, ha úgy adódik!
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele de olyan gyorsan ahogy tudsz
2020. ápr. 3. 16:55
 8/18 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!

Igazából a teljes önértékelésem alaasta!

Kezdve azzal, hogy edzzek megtobbet, hogy nagyobb fenekem legyen, edzzek mellre megtobbet, hogy mégkevesbe lógjon, lehetne nagyobb mellbimbóm... Meg, hogy mikor megismerkedtunk babapuncim volt, most meg szerinte salátás, és hogy ez nem tetszik neki... Ezek alapján én már abban sem vagyok biztos, hogy más partnert találnék, ezek után nem is tudnék ismerkedni.. Nagyon bezarkoztam, senkivel nem beszélek, nincsenek barátaim, ismerőseim.

Mindig csak a hibákat emeli ki, mindig ugyan úgy sminkelem magam, és hogy ez tiszta gáz szerinte..

Meg úgy alapból az életben is mindent megmond, hogy mit hogy csináljak. És már olyan régóta vagyunk együtt, hogy nem tudom, hogy tudnék ebből kimaszni.

Egyébként már 5 éve együtt is élünk. Egyből osszekoltoztunk.

2020. ápr. 3. 17:01
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ami egy hülye ötlet volt...hidd el, te előbb találsz mást, mint ő :)
2020. ápr. 3. 17:02
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok időt pazaroltál erre a taplóra. Szakíts minél előbb. Más a két kezét összetenné ha lenne egy normális figyelmes gondodkodó barátnője aki szeret szexelni. Ez a pasi egy tuskó! Tudom nehéz meglépni, de jobb lesz nélküle...
2020. ápr. 3. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!